verzorging

Starskin eye catcher masker

Hallo beauty’s,

Nu voor even de drukke tijden voorbij zijn ( ja even maar helaas), houd ik ervan om mijzelf weer extra te verwennen. Dit met name om mijn gezicht weer wat rust te geven maar vooral te voeden. Vandaar dat ik afgelopen weekend het masker heb geprobeerd van starskin die ik al een aantal weken heb liggen. Dit masker van starskin komt uit één pakket wat ik gekocht had bij de parfumerie. Wil jij weten of dit masker mij bevallen is? lees dan vooral verder.

20160428_201048

Dit masker van Starskin bevat voor twee keer gebruik! Dit is ideaal en dus anders dan de andere maskers die ik al gerevierd heb voor jullie. Dit is een masker voor alleen onder de ogen, dit zijn ook kant en klare pads die je uit de zakjes haalt. De verpakking is prachtig rood en springt er natuurlijk uit.

20160805_105705.jpg

Op de achterkant van BEIDE zakjes staat de zelfde uitleg en ingrediëntenlijst, dit vind ik één enorme pluspunt. Helaas heb ik vaak genoeg mee gemaakt dat je maskers koopt en dan op één helft de uitleg staat en andere helft de ingrediënten. Dit is niet handig want het is altijd een kliederboel om te bewaren, en eerlijk gezegd liggen ze weer te lang in mijn la om het allemaal no te herinneren.

20160805_105802

Aan de bovenkant bevind zich een scheur strip om de zakjes gemakkelijk open te maken. Het masker is doordrenkt van vloeistof dus wees voorzichtig met het eruit halen. Deze vloeistof zou goed zijn voor om de bio-cellulose tegen te gaan, deze sheet masker zijn dan ook doordrenkt met kokosnoot sappen.

Het is het beste om maskers op een schone huid aan te brengen en daarom ben ik er gek op om deze NA het douchen aan te brengen, mijn bed in te stappen en door instagram te scrollen. Voordat je het weet zijn de 15 minuten voorbij en kan je de sheets van je gezicht af halen. In dit geval hoefde ik niet eens mijn warme bedje te verlaten want het overgebleven serum op de huid, doe je goed in masseren en het kan de hele nacht werken.

20160805_111225

Dit masker voelde erg goed aan onder mijn ogen, het voelde NIET trekkerig of branderig. Maar eerder verkoelend en voedend. Als mijn vrije weekend weer is aangebroken dan ga ik het tweede gedeelte zeker gebruiken. Mijn huid voelt namelijk erg zacht en gehydrateerd.

Dit masker is te koop bij de douglas zowel n de winkels als online voor € 9.95 euro voor twee maskers.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Starskin eye catcher masker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s