make-up

Essence Stay All Day 16 uur foundation

Hallo beauty’s,

Ergens heb ik altijd het gevoel dat budget foundation nooit lang volhouden, dit zal wel door vroeger komen.In mijn tiener jaren heb ik veel budget merken foundations in huis gehad, hiermee was ik nooit te spreken. Zeker niet toen in de luxere merken ging ontdekken, en hierdoor een wereld voor mij open ging. Maar toch heb ik de Essence Stay All Day 16 uur foundation gekocht. Heeft deze foundation mij echt omver geblazen? Dat lees je helemaal onder aan deze blogpost.

20160524_150950

Dit budget merk beloofd nogal wat zeg, één foundation dat tot 16 uur lang mooi op gezicht zou moeten blijven zitten. Tevens zou het ook een mooie dekking geven! Wat wil een beauty nog meer? Precies helemaal NIKS. De verpakking is in een nude tint uitgebracht met een handige pomp aan de bovenkant. Dit werkt prima en is ideaal voor de hygiëne. De verpakking ziet er verder niet erg mooi en classy uit maar dat geeft ook niet.

20160524_150846

Hierboven zie je de ingrediëntenlijst. Zoals vele foundation bestaat ook deze uit water en siliconen, tevens zie ik kunstmatige geurstoffen zijn toegevoegd.. Het is wel een mogelijkheid dat je hiervan last zou kunnen krijgen. Zelf heb ik hiermee geen problemen.

20160813_170413

De foundation geeft een hele mooie dekking. Ik ben hiervan helemaal in shock. Zoals je kan zien op de foto hierboven, zijn de rood heden helemaal verdwenen. De foundation heeft een zware dekking. Helaas is de kleur iets te donker voor mij, maar met dit mooie weer van afgelopen weken kan ik deze nu prima hebben. Ik heb de kleur 020 soft nude in mijn bezit. Deze foundation blijft ook bij mij de gehele dag mat, ik heb ook weinig glinstering in mijn gezicht dat moet ik er wel eerlijk bij vermelden. De 16 uur haalt hij nét niet helemaal vlekkeloos, maar dat hoeft ook niet. Want een hele werkdag overleven vind ik prima.

Ik ben blij verrast door deze foundation, De dekking is erg goed, de houdbaarheid is lang, de finish blijft mooi mat. JA deze foundation is een goede aankoop geweest, deze Essence Stay All Day 16 uur Foundation is een nieuwe favoriet van mij geworden.

Deze Essence Stay All Day 16 uur Foundation is te koop bij de kruidvat voor € 3.89 euro voor 30 ml.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Essence Stay All Day 16 uur foundation

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s