make-up

Too Faced melted liquified long wear lipstick

Hallo beauty’s,

Zoals jullie weten inmiddels ben ik nog geen een vloeibare lipstick tegen gekomen die aan mijn eisen voldeden. Afgelopen weken heb ik dan ook eentje getest waarvan ik alleen paar positieve reacties van heb gelezen en gehoord. Deze Too Faced melted liguified long wear lipstick is dan ook een ware toevoeging aan mijn collectie. Lees snel verder waarom ik dat vind.

20160617_144651

De verpakking is erg sierlijk zoals wij gewent zijn van Too Faced. Het is een prachtige bruin paarse verpakking met sierlijke zwarte en goude tekstopdruk. De applicator voelt zacht aan, als je in de tube knijpt komt er product op het sponsje en kan je deze rustig op de lippen aanbrengen. En de geur ruikt erg prettig zoals een echte lipstick hoort te ruiken ook.

20160617_144741

Deze vloeibare lipsticks beloven muurvast te blijven zitten en matte op te drogen op de lippen. dit is een speciale formule die tegenwoordig helemaal in is in lipstickland! Hierdoor ben ik erg nieuwsgierig geraakt maar tot voorheen snapte ik deze rage echt niet, hieronder lees je waarom ik er nu aan verkocht ben.

De kleur die ik in mijn bezit heb is chihuahua, dit is een mooie donkere nude kleur voor op de lippen. De swatch hierboven zien er al veel belovend uit op mijn hand.

20160804_143324

Het is inderdaad een prachtige nude kleur op de lippen. Deze Too Faced melted liquified long wear lipstick brengt erg gemakkelijk aan, zelfs met de spons applicator. Het werk precies en gelijk dekkend over de lippen. Deze lipstick droogt ook niet al te snel waardoor je eventueel kleine foutjes kan bijwerken. Het ziet eruit als een prachtige matte lipstick die de lippen niet uitdroogt en muurvast op zijn plek blijft zitten voor zo vijf uurtjes zeker.

Deze Too Faced melted liquified long wear lipstick is helaas niet in Nederland te koop, maar wel online te verkrijgen voor € 20.00 euro.

Liefs Soraya

6 gedachten over “Too Faced melted liquified long wear lipstick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s