Geen categorie

MAC 116 small blush brush

Hallo beauty’s,

Na het behalen van mijn diploma, heb ik een mooi cadeau gekregen van mijn ouders. De MAC 116 small blush brush had ik al een tijd op het oog. Toen ik deze kwast eenmaal van mijn ouders kreeg was ik helemaal door het dolle heen natuurlijk. Maar maakt deze kwast ook mijn verwachtingen waar? Dat lees je hieronder in mijn review over de MAC 116 small blush brush.

20160712_181645

Alleen al om naar te kijken vind ik deze kwast echt een toevoeging aan mijn collectie. Deze kwast is geheel zwart met een zilveren koppelstuk. In het zilverkleurig staat MAC 116 erop gedrukt wat ik erg prettig vind zodat ik weet welke kwast het is. Het is subtiel en niet overheersend ik weet namelijk dat niet iedereen hiervan houd. De sleet is mooi lang zodat het prettig in de hand ligt.

20160712_181653.jpg

De haren van deze kwast zijn natuurlijk en voelen ook erg zacht aan op de huid, ondanks dat het een stevige kwast is waardoor je erg gemakkelijk kan blenden. De stevigheid voelt niet irritant op de huid aan en daarom ook erg huidvriendelijk in gebruik.

De kwast is ovaal van vorm, dus niet geheel rond. Hierdoor kan ik de kwast ook buiten mijn blush om gebruiken, denk hierbij bijvoorbeeld aan het shapen van mijn gezicht. Doordat het een ovale vorm heeft pakt de kwast ook mooi en gelijkmatig het product op waardoor je op het gezicht niet strepen ziet zitten maar lijkt het alsof het mooi met de huis gesmolten is.

20160712_181658.jpg

Deze kwast is een mooie toevoeging aan mijn kwasten collectie, hierdoor is het dagelijks een feestje om mijn blush aan te brengen op mijn wangen. Ja mocht je willen investeren in een mooie kwast voor je blush dan is deze MAC 116 één echte aanrader voor jullie beauty’s.

Deze MAC 116 small blush brush kan je zowel online als in de winkels halen en kost € 34.00 euro.

Liefs Soraya

7 gedachten over “MAC 116 small blush brush

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s