make-up

Shoplog: Sephora, Kat Von D, Becca, MAC, Too Faced, Anastasia en Tangle Teezer,

Hallo beauty’s,

Zoals jullie weten laat ik graag mijn gekochte spulletjes aan jullie zien. Vandaag is het dan ook wederom tijd voor één shoplog. Ik heb bij verschillende winkels besteld en of geshopt. Ik heb weer een mooie collectie bij elkaar gespaard, en dat wil ik natuurlijk niet voor mijzelf houden. Kijk en lees dus vooral verder mocht je nieuwsgierig zijn.

20160826_122129

Mijn collectie word weer aardig uitgebreid ook door een aantal prachtige limited editions.  Ik laat de producten per stuk zien aan jullie hieronder. Scrol dus snel verder naar beneden.

20160826_131709

Van Too Faced heb ik gelukkig weten te bemachtigen het Too Faced The Power Of Makeup By Nikkietutorials Palette. Hiernaar was ik al één tijdje nieuwsgierig, zeker toen Nikkie bekend maakte dat ze een samenwerking aan ging met Too Faced. Dit palette bevat:
– Palette
– Shadow Inssurance eye shadow primer
– Full Size Sketch Marker Eyeliner – Black
– Deluxe Glamour Dust Glitter Pigment – Glitterally
– Deluxxe Better Than Sex Mascara (exclusief) Purple
– 3 Glamour Guides By nikkie

Deze Too Faced The Power Of Makeup By Nikkietutorials Palette kost € 53.15 euro, dit palette heb ik besteld via Sephora.

20160826_131825

Zoals je misschien in mijn vorige shoplog hebt gelezen, had ik de verkeerde kleur gekregen van de verkoper. Ik was erg aan het twijfelen of ik deze zou houden. Nou beauty’s dat heb ik zeker gedaan nadat velen van jullie zijden dat het een pracht kleur is. Maar ik kon de MAC Please Me niet uit mijn hoofd zetten. Afgelopen week was ik dan ook een dagje winkelen in amsterdam met mijn vriend en zag de MAC store van veraf al zitten. Ik kon het niet laten en kocht toch de MAC Please Me lipstick.

MAC Please Me kost € 19.50 euro.

20160826_131859.jpg

Waarom verkopen ze in Nederland weinig merken? Dit is weer één merk wat hier niet te koop is en daarom heb ik deze mee besteld bij Sephora. De Kat Von D Lock-It concealer. Ik heb hierover zoveel goede verhalen gehoord en ook gelezen dat deze concealer al één tijdje op mijn verlanglijstje stond, hierdoor kon ik het ditmaal niet laten liggen natuurlijk.

Deze Kat Von D Lock-It concealer kost € 23.73 euro, deze concealer heb ik besteld bij Sephora.

20160826_131933

Anastasia Beverly Hills is wel in Nederland te koop, maar helaas niet de Liquid Lipsticks. Zo doende na vele verhalen gehoord te hebben besloot ik deze ook mee te bestellen. Helaas wist ik totaal niet wat voor kleur ik wilde en ging daarom veilig voor roze. Roze is een kleur waarvan ik echt houd. Omdat het prachtig weer is met tropische graden besloot ik voor een gewaagde felle kleur te gaan genaamd Party Pink. Ik ben erg benieuwd naar het testresultaat.

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick kost € 18.98 euro. Deze liquid Lipstick heb ik bij Sephora besteld.

20160826_132006

Becca Cosmetics heeft wederom wéér een samenwerking aangegaan met Jaclyn Hill. Dit resulteerde in verschillende splits, deze splits bestaan uit highlighter en blush. Ik heb de combinatie Champagne met Flowerchild. Champagne is al een highlighter die zij op haar naam mag schrijven. Ik ben erg benieuwd, want de kleur Moonstone heb ik al in bezit waarop ik nog steeds iedere dag verliefd wordt.

Dezde Becca x Jaclyn hill split kost € 36.07 euro. Deze split van becca heb ik ook besteld bij Sephora.

20160826_132033

MAC kwam een aantal weken geleden met de Trolls collectie uit. Dit is natuurlijk een en al jeugd sentiment. Ik wou graag de beauty powder bestellen maar helaas was deze al uitverkocht dat ik keek. Hier had ik mij bij neergelegd totdat ik in Amsterdam aan het winkelen was met mijn vriend en ik de collectie nog in de schappen zag liggen. Ik wist dat ik deze meteen mee moest nemen om te hebben als Collectors Item. Het is roze en trolls wie kan dat nou niet weerstaan?

Deze MAC Beauty Powder in de kleur Play It Proper kost € 25.00 euro. Deze MAC Powder heb ik gekocht in de Store in Amsterdam.

20160826_132103

In de buurt van het Leidseplein in Amsterdam zit een DA. Hier loop ik altijd even naar binnen omdat ze altijd mooie acties hebben. Ditmaal viel het mij iets tegen maar liep ik wel tegen deze prachtige roze Tangle Teezer borstel aan. Ik kon deze niet laten liggen en nam deze dan ook mee. Ik gebruik normaal gesproken alleen maar ronde borstels in mijn haar en had dan ook dringend behoefde aan wat anders. Zeker omdat ik helaas de laatste tijd zoveel haar uitval heb met enorme klitten. Hiermee zouden mijn haren gemakkelijk doorkambaar moeten zijn.

Deze Tangle Teezer heb ik bij de DA drogist gekocht NU VOOR € 12.95 euro in Amsterdam.

20160826_122129

Helaas kan ik jullie niet alles laten zien wat ik besteld en of gekocht heb. Want er zitten ook wat cadeaus tussen zowel wat ik weg ga geven en wat ik krijg voor mijn verjaardag. Ik hoop dat jullie genoten hebben van deze shoplog. Ik kom uiteraard weer met uitgebreide reviews online. Houd de site dus goed in de gaten!

Liefs Soraya

11 gedachten over “Shoplog: Sephora, Kat Von D, Becca, MAC, Too Faced, Anastasia en Tangle Teezer,

    1. Ja ik mijn shoplog had ik het vermeld dat ik voor een andere kleur ging, maar gelukkig heb ik deze alsnog weten te bemachtigen. LEER voor iedereen, altijd nakijken of je de juiste artikel gekregen hebt. Liefs Soraya

      Like

Plaats een reactie