persoonlijk

Gezinsuitbreiding met niet één maar twee!

Hallo beauty’s,

Het was even een klusje om mijn vriend zover te krijgen, zeker omdat het al een afspraak vanuit huis is met mijn ouders. Ja waar heb ik het nou over? Al flink aantal weken geleden hoorde wij dat er bij een vriendin van mij één geboorte op de planning stond. Hierdoor begonnen mij gevoelens direct weer op te spelen, en de afspraak met mijn ouders ging direct door mijn hoofd. JA het was mij verbazingwekkend snel gelukt om ervoor te zorgen dat wij gezinsuitbreiding kregen. Daarom wil ik jullie vandaag kennis laten maken met maar liefst TWEE kleine meiden.

20160826_202559.jpg

Deze lieve meiden waren afgelopen week EINDELIJK negen weken oud en groot genoeg om ze op te halen en in ons hart te sluiten. Ja ik zeg ons hart want mijn vriend was ook direct verkocht vanaf het moment dat hij ze zag (gelukkig want we wonen samen). De namen uitzoeken was nogal een zoektocht, maar we hebben twee bij elkaar passende namen gevonden waar wij ons alle twee in konden vinden. Wel meisjesachtig maar toch wel stoer voor hem.

Ontmoet vandaag dan ook via de foto’s Eevee en Ivy!

IMG-20160829-WA0002

Onze kleine dondersteen. Dit is Eevee, hierboven op de foto negen weken oud. Wat heerlijk dat ze nog zo klein zijn. Deze dame is een echte Terrorist, die houd van draden doorbijten maar vergeet vooral niet dat ik mijn zusje ook goed kan plagen. Ze is een echte drukte maker totdat ze moe is en dan maar al te graag bij ons op schoot kruipt voor een heerlijke slaapsessie. Ja je bent prachtig om te zien en kan heerlijk onschuldig kijken met je prachtige groene ogen.

20160828_105959

Onze tweede dondersteen. Dit is Ivy die wij last minut meenamen. Maar wat zijn wij hier blij mee zeg! Ik zou niet meer zonder haar willen, ondanks dat jullie samen nog net geen week bij ons in huis leven moet ik er niet aan denken om hun te missen. Ivy is één echte sluipmoordenaar, die bespringt haar zusje dan ook graag vanuit alle onmogelijke hoeken maar vooral totaal onverwachts. Met je prachtige glimmende vacht en je grote ogen.

20160827_140516.jpg

Deze twee dames (kittens) zijn echt onafscheidelijk van elkaar. Ze eten samen, ze drinken samen, ze spelen samen, ze slapen samen, ze maken elkaar schoon! Ja echt alles wordt in tweevoud gedaan in huize Soraya op het moment. Ik ben zo blij met onze gezinsuitbreiding, dat ik niet meer terug zou willen.

Hiervoor bedank ik mijn vriendin Renate natuurlijk dat wij deze lieverds hebben mogen leren kennen en in ons hart hebben mogen sluiten. Natuurlijk de afspraak met mijn ouders (Vader is allergisch voor katten, dus helaas mochten wij geen nieuwe katten meer in huis. Nu ik ben gaan samen wonen hebben wij mooie cadeautjes gehad), maar ook mijn vriend die mij dit ook gunde op zo één snelle termijn , en mij hierin goed ondersteund.

Eevee en Ivy zijn afgelopen maandag 10 weken oud geworden. Wij kunnen dus hopelijk nog velen jaren van hun genieten in goede gezondheid. Jullie beauty’s snappen natuurlijk wel waar het hart vol van is dat je hierover praat. Dus bereid je er maar op voor dat je ze vaker voorbij kan zien komen. Geen hele artikelen natuurlijk zoals vandaag, maar té schattige foto’s sluit ik niet uit.

Liefs Soraya

3 gedachten over “Gezinsuitbreiding met niet één maar twee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s