reiniging·verzorging

CB12 mondspoeling

Hallo beauty’s,

Ken je dat? Kan je eindelijk een gesprek beginnen met die leuke jongen, ruikt hij gigantisch uit zijn mond. Dat is mij toch  een afknapper hoor beauty’s. Ik kan hier zelf nooit tegen, dus voorkom ik het graag bij mijzelf. Zoals jullie misschien wel gezien hebben op mijn instagram account heb ik druk aan het testen geweest, met de producten van CB12. Vandaag laat ik in een uitgebreid review lezen hoe mij mijn vriend en mijzelf deze producten zijn bevallen. Lees dus snel verder.

IMG_20160630_121248.jpg

Deze producten heb ik via één actie mogen ontvangen, beauty is niet alleen het uiterlijk maar ook het innerlijk. Hierdoor valt adem voor mij zeker bij. Vandaar één uitgebreid review over mijn totale bevindingen. Zoals je op mijn instagram account al korte stukjes heb kunnen lezen, voeg ik hier graag een heel artikel aan toe.

De verpakkingen zijn erg aanwezig omdat de kleuren erg fel zijn op de verpakkingen. Zoals ik al aangaf om mijn IG account is het een typische mondwater verpakking. De kauwgom komt zoals vele kauwgom in een kartonnen verpakking waaruit je de kauwgom kan schuiven. Helaas vind ik van de mondwater de verpakking totaal NIET hygiënisch, zoals cb12 zelf zegt “schink het mondwater in de dop tot de aangeduide hoeveelheid en neem het product tot je mond” deze manier raak je altijd de dop aan. En dames wees eerlijk niemand is zo trouw dat hij/zij altijd de dop daarna doet afwassen, zeker niet als je met meerdere dezelfde producten gebruikt. Nee wij hebben ieder één klein glaasje staan waar wij het product in gieten en  zo voor onszelf hygiënisch bezig zijn.

20160805_124708.jpg

Laten wij beginnen met de blauwe variant, dit is de normale variant. Deze mondspoeling is vrij heftig vinden wij beiden en kunnen ook echt de mint/menthol smaak en geur eruit halen. De geur is vrij sterk aanwezig, bij eventuele wondjes irritaties in de mond bijt deze cb12 mondspoeling erg heftig. Maar het effect geeft inderdaad een lange frisse adem en hierdoor voelt de mond erg schoon. Je zelfvertrouwen wordt hierdoor zeker beter. Vergeet niet dat deze producten NIET in plaats van tanden poetsen gebruikt dient te worden.

20160805_124727

De groene cb12 variant is één milde variant. Hiervan ben ik vooral echt fan, dit kwam goed uit en konden we na een aantal dagen ieder onze eigen fles “opmaken”. Deze milde mondspoeling is minder aanwezig, zeker met irriterende tandvlees of wondjes in de mond (ik ben een kluns en bijt nog wel eens op mijn wang). De geur is iets minder sterk aanwezig wat ik persoonlijk erg prettig vind. De tijd dat mijn adem fris blijft ruiken blijft hetzelfde dus hierom hoef je geen keuzes te maken. De tijd van een frisse adem vind ik erg persoonlijk liggen, zeker ook met wat je eet op één dag.

20160805_124352.jpg

De kauwgom is blauw met wit van kleur, dit ziet er erg leuk en speels uit. Hygienisch is de verpakking zeker doordat je de kauwgom er per stuk uit kan drukken. Gelukkig niet in een potje waar iedereen met zijn handen in zit te graaien. De kauwgom heeft een heerlijke sterke smaak de eerste tien minuten en zakt dan langzamerhand af. De kauwgom vind ik stug van structuur wat ik niet echt gewent ben, maar hé geen zorgen het is en blijft lekkere kauwgom. De frisse adem die het zou moeten veroorzaken vind ik niet erg lang blijven hangen.

Ja wij samen (mijn vriend en ik) zijn erg te spreken over deze producten, al is het voor mij persoonlijk een erg heftige geur, waaraan ik erg moest wennen. Het is snel in onze avond routine terecht gekomen en eerlijk gezegd ook gebleven. Inmiddels hebben wij een tweede fles zelf aangeschaft van de milde variant (groen).

Mocht je nieuwsgierig zijn vergeet dan niet mijn foto’s te bekijken op mijn instagram account.

Deze producten zijn bij verschillende winkels te koop.

Liefs Soraya

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s