haar·reiniging·verzorging

Yves Rocher Nutri-Repair shampoo en conditioner

Hallo beauty’s,

Mijn haar is erg belangrijk voor mij, zeker doordat het helemaal uitgedroogd is uit mijn kappersvak tijd. Hier deed ik het namelijk iedere 4 tot 5 weken verven, en dan ook echt van licht naar donker en weer ontkleuren tot alle kleuren van de regenboog. Hierdoor heeft mijn haar erg veel te voortduren gehad. Nog altijd zijn de gevolgen zichtbaar, vandaar dat ik altijd op zoek ben naar goede producten om mijn haar er goed uit te laten zien. Vandaag heb ik het dan ook graag over de Yves Rocher Nutri-Repair shampoo en conditioner.

20160813_104324

De verpakkingen zijn groen van de shampoo en conditioner. De dop van de shampoo bevind zich aan de bovenkant van de fles, terwijl de conditioner is een tube komt waarvan de dop zich aan de onderkant bevind. Je kan door de kleine opening beide producten gemakkelijk doseren.  Het is echter niet een nagelvriendelijke sluiting, ik merk dat ik flink wat kracht nodig heb om het klik systeem open te krijgen.

Beide producten zijn gemaakt op basis van jojobaolie die biologisch geteeld is. Tevens bevatten deze shampoo en conditioner geen parabenen, siliconen en kleurstoffen. Op een paar procent na bestaan deze producten uit natuurlijke ingrediënten.

20160813_104451.jpg

De shampoo schuimt weinig helaas, dit geeft mij persoonlijk één heel schoon gevoel (Wat hiermee niks te maken heeft). De shampoo ruikt niet sterk, maar dat hoeft natuurlijk ook niet. Mijn haar voelt en ziet er schoon uit na 1 keer wassen. Deze shampoo heeft ook geen problemen om mijn haar producten die ik gebruik eruit te wassen. Ja het is een mooie shampoo, maar of het ook echt mijn haar hersteld? Nou niet zoals ik zou verwachten maar mijn haar ziet er zeker goed uit na gebruik.

20160813_104625

De conditioner is wat stroever van structuur dan de shampoo, dit voelt erg fijn aan. De conditioner is zuinig in gebruik heb ik gemerkt, alhoewel ik altijd conditioner gebruik bij mijn haren wassen. Ik snap daarom niet het grote verschil in inhoud tussen de shampoo en conditioner nutri-repair. Maar goed laten we het over de werking hebben. Mijn haar voelt zijde zacht aan na gebruik van de conditioner, het is gemakkelijk door kambaar ook gelukkig.

1472647900899

De producten waren zeker fijn om te testen, ik zal ze zeker ook opnieuw kopen maar dat komt omdat deze producten één fijne prijs hebben bij aanschaffing. Mijn haar voelt zacht en verzorgt aan, en daar ging het om.

Deze Yves Rocher shampoo en coniditioner nutri-repair kosten samen nu € 5.90 euro zowel online als in de winkels van Yves Rocher.

Liefs Soraya

3 gedachten over “Yves Rocher Nutri-Repair shampoo en conditioner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s