make-up

Rimmel Londen Professional Eyebrow Pencil

Hallo beauty’s,

Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik erg met mijn wenkbrauwen bezig. Voordat ik de deur ook maar verlaat moeten deze twee wenkbrauwen bijgetekend zijn. Hierdoor geeft het mijn gezicht een mooier en liever resultaat. Hierdoor ben ik altijd op zoek naar nog betere producten, zal dit product mij bevallen?

20160518_112017

Deze Rimmel Londen Professional Eyebrow Pencil bevat een wenkbrauw borsteltje op de dop, deze is erg hard en hierdoor niet lekker in gebruik. Het potlood is verder erg basic, bruin van kleur met zilver kleurige tekstopdruk. Dit potlood moet je wel slijpen, dus zorg voor een slijper in huis.

20160518_112144

Het pigment is verrassend goed, dit is de kleur 002 Hazel. Dit is een medium bruin kleur. Hierdoor kan ik mijn wenkbrauwen goed voorzien van één mooie overloop.

Door dat je de punt zelf moet slijpen blijft dit potlood ook erg scherp, hierdoor kan je gemakkelijk strakke wenkbrauwen maken mocht dit je keuze zijn. Het potlood voelt erg zacht en romig aan.

20160518_112021

Dit potlood beloofd strakke wenkbrauwen te creëren. Nou dat doet dit Rimmel Londen Professional Eyebrow Pencil zeker. Het pigment is erg goed, en blijft ook lang zitten op de wenkbrauwen. Ik gebruik zelf wel altijd een wenkbrauw gel, ik merk dat als ik deze gel niet gebruik dat de kleur is gaan lopen (ik spreek over één werkdag). Ja een echt aanrader om hiermee je wenkbrauwen in te kleuren, zeker als je van potloden houd. Of je nou van strakke of warrige wenkbrauwen houd, dat maakt helemaal niks uit.

20160813_170930

Dit Rimmel Londen Professional Eyebrow Pencil is te koop bij de drogist voor € 5.99 euro.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Rimmel Londen Professional Eyebrow Pencil

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s