make-up

MAC Cosmetics YASH Lipstick

Hallo beauty’s,

Het is weer eens tijd voor een lipstick review, ik begin eraan verslaafd te raken. Hierdoor gaan ze op het moment ook aardig hard. De MAC lipstick is toch wel één van mijn favorieten. Vandaag wil ik het over één kleur hebben die de verkoopster in de MAC store mij verkeerd verkocht heeft. Gelukkig schijnt het een mooie kleur te zijn volgens vele reactie’s van jullie beauty’s op mijn shoplog, hierin had ik mijn verhaal al verteld over de kleur. Lees dus snel verder of ik geen spijt heb dat ik deze lipstick gehouden hebt.

20160813_104833

Deze MAC lipstick in de kleur YASH zit in het vaste assortiment van MAC. De huls is daarom ook heel herkenbaar. kogelvormig met zwart en zilver gekleurd. Lekker basic en niets op aan te merken natuurlijk. Ik houd hiervan.

20160813_104816

De lipstick heeft een matte finish, deze zitten erg comfortabel op de lippen. Dit is inmiddels al een standaard finish die ik koop bij MAC. De kleur is nude, naar mijn verwachting zou deze lipstick aan de lichte kant moeten uitvallen (mocht ik internet geloven), wat ik niet begrijp als in naar de stick zelf kijk. Het oogt een als een warme bruin tint. Ik werd natuurlijk erg nieuwsgierig en ging toch mijzelf maar aan de test werpen.

20160813_104909.jpg

Ja ook op de hand oogt deze lipstick niet erg donker, gelukkig wel bruiner dan ik persoonlijk in gedachten had. Dit zou wel een mooie dagelijkse kleur zijn voor mij. Tevens lijkt mij deze kleur erg mooi om te combineren met een drukkere ooglook.

mac yash.jpg

Op mijn lippen is het inderdaad een mooie lichte kleur, het versterkt mijn natuurlijke lip kleur. Het is een goede beslissing geweest om naar jullie te luisteren beauty’s. Inmiddels al vele malen gedragen door de gangbare kleur die niet te donker is op de lippen. Ik ben blij met mijn keuze.

Deze MAC Cosmetics matte lipstick in de kleur YASH is zowel in de winkels als online te verkrijgen voor € 19.50 euro.

Liefs Soraya

4 gedachten over “MAC Cosmetics YASH Lipstick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s