reiniging·verzorging

Yves Rocher Coconut Sensual Sugar Body Scrub

Hallo beauty’s,

Laatst ben ik met mijn vriend de stad in geweest, Utrecht heeft een prachtige Yves Rocher winkel waar wij dan ook goed geslaagd zijn. Hier hebben wij samen verschillende producten uitgezocht en gekocht om te proberen. Vandaag wil ik het dan ook graag over de Yves Rocher Coconut Sensual Sugar Body Scrub hebben. Deze scrub zou de huid moeten  peelen en voeden. Wij waren benieuwd en hebben uitgebreid staan testen onder de douche.

20160813_103733

Yves Rocher heeft drukke verpakkingen, er staat dan ook erg veel tekst en plaatjes op. De scrub bevind zich in een vrij ruime pot. Helaas geen tube of pomp wat ik makkelijker vind onder de douche.  De verpakkingen zien er wel gezellig uit en spreken dan ook echt voor zich. De opening van de dop is ook erg groot waardoor je wel goed bij de Coconut Scrub komt.

20160813_103820

Yves Rocher bestaat al sinds 1959. Dit is natuurlijk een behoorlijke tijd al. Hierdoor is hun assortiment al veel verandert, toch is deze scrub net aan hun assortiment toegevoegd. Deze scrub zou ervoor moeten zorgen dat de huid een goede peeling krijgt, maar tegelijkertijd beloven ze ook dat het de huid zou voeden. Deze scrub bevat onder andere karitéboter, biologisch geteelde rietsuiker en kokosextract. Op de huid zou deze scrub satijnachtige moeten aanvoelen. Ik ben benieuwd.

Dit product bevat GEEN kleurstoffen, minerale olie of parabenen.
De verpakking is gemaakt van gerecycled plastic.

1471607035065

De scrub voelt op de huid aan als een olie, wij hebben totaal geen idee dat wij ons huid scrubben hiermee. Dat vinden wij ook best jammer, want met een scrub vinden wij het wel mogen. Het voelt erg zacht aan de huid na het wassen. De geur is ook erg lekker, het is niet overheersend maar wel goed ruikbaar dat je één product gebruikt waar kokos in zit.

20160813_103835

Deze scrub zouden wij niet opnieuw kopen, dit komt omdat wij persoonlijk houden van een scrub die grover van structuur is. Onze huid voelt zacht en schoon aan na gebruik. Geen irritaties kunnen ontdekken. De geur is echt zalig ook.

Dus houd jij van kokos en een zachte scrub? dan is dit product wél één echte aanrader voor jou.

Deze scrub van Yves Rocher kost € 11.95 euro voor 150 ml.

Wat zijn jullie favorieten Yves Rocher producten?

Liefs Soraya

4 gedachten over “Yves Rocher Coconut Sensual Sugar Body Scrub

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s