make-up·reiniging

Yves Rocher Pur Bleuet reiniging

Hallo beauty’s,

Makeup van je gezicht afhalen is erg belangrijk, dit voorkomt irritaties van de huid. Mijn oogmakeup eraf halen is soms een hels karwei, zeker als ik waterproef makeup draag, wat ik dagelijks doe. Hiervoor heb ik goede reiniging nodig, die mijn ogen zacht behandelt. Helaas heb ik snel last van traanogen (waarom ik?) en is het voor mij extra opletten wat ik gebruik. Vandaag vertel ik daarom over de Yves Rocher Put Bleuet oog en lip reiniger.  Lees dus snel verder over wat mijn bevindingen hierover zijn.

20160813_104212

De plastic verpakking is doorschijnend, gevuld met vloeistof. met twee stikkers erop geplakt aan iedere weerszijde van de verpakking. Dit vind ik persoonlijk altijd erg jammer zeker met dit soort producten omdat het snel los zal gaan laten. Het is vrij basic, met een kleine opening aan de bovenkant om het product goed te kunnen doseren. Deze flacin zat goed gevuld dus in het begin moest ik erg uitkijken bij het aanbrengen op een watje, naarmate de top eruit was ging dit vlekkeloos.

20160813_104300.jpg

Deze Yves Rocher Pur Bleuet oog en lip reiniger zou voor de gevoelige huid zijn, dit zie ik wel terug in de lijst met ingrediënten. Al hoewel je er waterproof makeup mee af kunt halen zitten er toch bestanddelen in waarmee je wel moet oppassen.

20160813_104218

Ik moet eerlijk toegeven, dit product is zuinig in gebruik. Het maakt het wattenschijfje erg zacht en hierdoor is het prettig om je ogen te reinigen. Mijn ogen tranen gelukkig minder bij gebruik van deze Yves Rocher Pur Bleuet oog reiniger dan bij mijn ouder product van Collistar gentle two-phase remover.

Ja een echte aanrader voor de beauty’s onder de gevoelige ogen, en zeker omdat het een klein prijsje bevat.

Yves Rocher Pur Bleuet oog en lip reiniger kost € 7.30 (NU VOOR 3.95 EURO) voor 125 ml.

Liefs Soraya

4 gedachten over “Yves Rocher Pur Bleuet reiniging

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s