make-up

Kat Von D Lock-it concealer

Hallo beauty’s,

Even geleden was het dan eindelijk zover, ik kon mij niet inhouden toen ik één bestelling ging plaatsen bij Sephora. Eindelijk kon ik dan na veel over gelezen te hebben mijn eigen Kat Von D Lock-it concealer in huis halen. Deze concealer belooft muurvast te blijven zitten, en zelf voor een lange tijd. Ik ben erg benieuwd, ook of ik de juiste kleur besteld heb want dit blijft lastig vanaf internet af natuurlijk. Lees dus snel verder of deze concealer het wachten ook echt waard was.

20160826_144100.jpg

De verpakking is mooi met zwart versierd, echt iets wat ook bij Kat Von D past. De concealer komt is een tube die voor de helft door zichtbaar is, hier houd ik wel van. Zo kan ik goed in de gaten houden hoever ik met het product ben. Voor degene die niet weten wie Kat Von D is, het is een tatoeage artist vanuit LA.

20160826_144123.jpg

Wat ben ik geschrokken van de kleur die ik in de tube zag zitten zeg. Ik heb de kleur light 16 , ik ben ook erg benieuwd hoe deze concealer op mijn huid uitpakt. Ik hoop lichter dan wat ik in de verpakking zie.
Deze concealer zou volgens de verpakking 24 uur moeten blijven zitten en zou waterproof zijn. De Lock-it concealer zou ook tatoeages moeten bedekken, dit kan ik helaas niet testen omdat ik geen tatoeage in mijn bezit heb.

1473245680256

Gelukkig is de kleur op mijn hand veel lichter dan in de tube, hierin heb ik weer vertrouwen. Dit is precies een mooie kleur voor het oplichten onder mijn ogen, tussen mijn wenkbrauwen en voor mijn kijklijn waar ik zichtbaar veel rubor (roodheid) heb zitten.

Zoals je op mijn hand al kan zien ( zie foto hierboven) is de dekking erg goed. Mijn blauwe aderen zijn veel minder zichtbaar. Dit beloofd een mooi effect te geven op het gezicht.

kat-von-d-concealer

Je kan duidelijk zien dat de plekken onder mijn ogen veel lichter zijn dan de rest van mijn gezicht. Ik gebruik altijd concealer en ook over een groot deel van mijn gezicht, dit omdat de rubor erg zichtbaar is en ik hiervan niet houd. Hierboven draag ik verder alleen nog een foundation ( Marc Jacobs Re(marc)able) op mijn gezicht.

Ik ben echt te spreken over deze concealer, het is hygiënisch in gebruik, de kleur is prachtig licht zélfs voor mijn huid, de 24 uur red de concealer niet bij mij maar met een goede 13 uur verder zit de concealer nog mooi op zijn plaats daarna begint de concealer toch iets te schuiven. Dit is niet erg want vaak zitten mijn dagtaken er op en plof ik lekker thuis op de bank neer met vriendje lief en onze kittens.

Deze Kat Von D Lock-it concealer heb ik besteld via Sephora en kost ongeveer € 23.73 euro voor 17 ml.

Liefs Soraya

4 gedachten over “Kat Von D Lock-it concealer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s