make-up

Anastasia Beverly Hills Brow Definer

Hallo beauty’s,

Nadat ik verslaafd ben geraakt aan mijn Anastasia Beverly Hills Brow Wiz, werd het natuurlijk ook tijd om de Anastasia Beverly Hills Brow Definer te testen. Deze heb ik afgelopen keer gekocht dat ik in Utrecht aan het winkelen was. Ik ben erg benieuwd of mij deze Brow Definer net als vele bloggers en beroemdheden over de streep kan halen, en dit mijn nieuwe favoriet wordt?

20160819_161144

De kartonnen verpakking is prachtig van kleur door de rose goud tinten die hiervoor gebruikt zijn. Deze kleren komen ook subtiel terug op de zwarte plastic- verpakking waar de Brow Definer in zit. Aan beide kanten bevind zich een dop, hierachter bevind zich aan de ene kant een Brow Brush (spooly) en aan de andere kant bevind zich de Brow Definer. Doordat je de “stick” kan draaien komt er geen slijper aan te pas. Ja deze verpakking spreekt mij erg aan.

20160819_161356

De Brow Definer heeft de zelfde formule als de Brow Wiz, dit stelt mij erg gerust omdat ik verzot ben op dat wenkbrauw potlood. Toch zou je doordat de vorm aangepast is een mooier effect kunnen creëren op de wenkbrauwen, denk hierbij vooral aan meer definitie. Zelfs zou je één 3D effect kunnen geven aan je wenkies! Ik ben erg benieuwd.

20160819_161529.jpg

Ik heb de kleur soft brown in mijn bezit. De vorm van het potlood is wel speciaal, dit in namelijk driehoekig. Ik weet niet of dit potlood hét voor mij zal gaan doen. Ik ben erg benieuwd.

anastasia-wenkbrauw

Zoals jullie weten, heb ik van mijzelf erg veel en dikke wenkbrauwen. Hierdoor laat ik ze altijd harsen en doe ik ze zelf bijwerken met een pincet. Toch doe ik iedere dag mijn wenkbrauwen opvullen en vorm geven. Ik merk dat de Anastasia Beverly Hills Brow Definer, lastiger is gebruik is. Hiermee bedoel ik vooral het aanbrengen, je moet veel meer druk geven op de wenkbrauwen voor een mooi resultaat. Maar ook de vorm vind ik lastiger mee werken, ik kan bijvoorbeeld minder netjes werken omdat de driehoek vorm erg groot is. Ik denk dat di komt omdat ik TEVEEL wenkies hebt van mijzelf. Maar als de Brow Definer eenmaal netjes is aangebracht, blijft het resultaat ook mooi zitten voor de volgende uren. En met de 10 kleuren die ze verkopen zal er vast ook een kleuren match te vinden zijn voor bij je wenkbrauwen.

Deze Anastasia Beverly Hills Brow Definer is te koop bij de douglas in de winkels of online of zowel op de webshop van anastasia, voor € 29.95 euro voor 0.2 gram.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Anastasia Beverly Hills Brow Definer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s