make-up

MAC Cosmetics MERH Lipstick

Hallo beauty’s,

Ja ik hoor jullie alweer denken, weer een lipstick review? JA dat klopt, voorheen droeg ik weinig tot geen lipstick maar altijd lipgloss met hoe meer glans hoe beter dat was. Maar de tijden veranderen, je wordt ouder en je smaak past zich hierop ook aan. Dus begin ik helemaal in de lipstick modes te komen, en omdat de lipstick ook één van de belangrijkste make-up product is op het moment ontkom je er ook niet aan. Vandaar dat ik afgelopen keer bij de MAC store was niet met lege handen de deur verlaten had. Ik heb de MAC MERH lipstick gekocht, en vandaag ga ik deze reviewen.

20160813_104958.jpg

De verpakking is zoals wij gewent zijn zwart van kleur met de kegelvormige lipstick huls. Hiervan kan ik nog steeds niets zeggen, behalve I like it. De lipstick zit in het vaste assortiment MAC.

20160813_105105

De MAC MERH lipstick komt uit de matte lipstick lijn. De kleur MERH wordt beschreven door MAC als een blauwroze kleur. Persoonlijk zie ik de kleur beschrijving van MAC niet terug komen op mijn lippen. Ik zou het meer richtig nude/oud roze noemen.

mac-merh

Zoals je kan zien op mijn lippen hierboven, is de kleur meer bruin/oud roze dan blauwroze zoals MAC de kleur zelf omschrijft. Het geeft een mooi matte effect op de lippen, en ook deze lipstick voelt weer comfortabel aan op de lippen. Voor een goede 5 uur zit deze lipstick echt wel op zijn plek. Ja ik ben blij met mijn aankoop, ik merk ook dat dit mijn dagelijkse lipstick geworden is van de afgelopen weken al. Dus met plezier gebruiken doe ik zeker.

20160813_105031.jpg

Deze MAC Cosmetics Lipstick in de kleur MERH is te koop in de winkels van MAC en online te bestellen via hun webshop € 19.50 euro voor 3 gram.

Welke kleuren raden jullie aan van de MAC lipsticks? Ik ben erg benieuwd, en ik ben zeker op zoek naar nieuwe kleuren om meer variatie te geven aan mijn looks. Laat hieronder een comment achter met jullie suggesties.

Liefs Soraya

9 gedachten over “MAC Cosmetics MERH Lipstick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s