feestdagen·make-up·persoonlijk

Aboutsbstyle 1 jaar + Win-Actie

Hallo beauty’s,

Vandaag bestaat aboutsbstyle alweer 1 jaar. In dit jaar zijn er natuurlijk veel dingen gebeurt en ook verandert. Vandaag wil ik dan ook maar al te graag even heerlijk kletsen met jullie over het afgelopen jaar. Maar vergeet vooral het bedankje niet aan het einde natuurlijk, want zonder jullie kom ik nergens.

logo

Toen ik van de week in mijn agenda keek viel mijn oog op vandaag. Er stond 1 jaar aboutsbstyle geschreven. Ik moet jullie eerlijk zeggen, ik heb het drie keer moeten lezen voordat ik het geloofde. Alweer 1 jaar verder met bloggen. Dit had ik nooit durven te dromen toen ik begon. Je hoopt het natuurlijk wel maar of het werkelijkheid word is natuurlijk maar de vraag.

Terugblik:

In één jaar tijd is er veel verandert, zo begon ik met één foto en het hoog nodige tekst. Nu voeg ik meerdere foto’s toe aan het bericht, zo nodig laat ik het product op mijn armen zien en op mijn gezicht in gebruik. Ik vond het erg spannend om mijn eerste foto te uploaden, mijn foto zou nu voor iedereen zichtbaar zijn, voor heel de wereld. Maar snel raakte ik hieraan gewend, en vind ik het geen probleem meer. Ook worden de foto’s steeds mooier, ook al ben ik nog steeds zoekende om het nog meer van mijzelf te laten zijn.

In dit jaar heb ik veel van mijzelf laten zien, zo hebben wij (mijn vriend) een huis gekocht, gezinsuitbreiding met 2 kittens. Maar ben ik ook geslaagd voor mijn opleiding en heb ik een vast contract gekregen op mijn werk.

Ook ben ik gegroeid in lezers natuurlijk, maar ook heb ik al één win-actie gehouden in samenwerking met Vichy. Ook ben ik meerdere malen uit mijn comfortzone gestapt en naar beurzen geweest. Dit hoop ik nog veel meer te kunnen en mogen doen.

Mijn meeste groei zit in de wenkbrauwen, nou was dit jaar ook wel echt van de wenkbrauwen en kon je hier niet echt onderuit komen. Ik heb mijzelf meerdere malen laten harsen, en erg veel verschillende wenkbrauw producten gebruikt. Omdat dit voor mij het afgelopen jaar het hoogte punt is geweest leek het mij leuk om in dit thema ook een win-actie te houden. Maar daarover zo meer.

Vooruitblik:

Ik hoop vooral het komend jaar mij nog meer te kunnen weide aan het bloggen. Ik hoop weer een beetje rust in mijn leven te kunnen vinden. Want het zijn veel hoogtepunten geweest het afgelopen jaar, maar zwaar was het wel. Ik hoop vooral meer van mijzelf te kunnen laten zien. Ik hoop ook een mooie groei te maken met de fotografie, hiermee ben ik erg aan het experimenteren.  Tevens hoop ik mijn website meer naar eigen smaak te kunnen veranderen, denk bijvoorbeeld aan een mooi nieuw logo of aan de lay-out.

Ik krijg steeds meer de vraag waarom ik  niet op youtube zit, ik ben hier persoonlijk nog niet aan toe, wie weet in de toekomst. Zeker als ik het juiste apparatuur kan aanschaffen om het helemaal perfect te kunnen maken.

Bedankt:

BEDANKT lieve lezers! Want zonder jullie beauty’s had ik het niet volgehouden en was het éérste jaar ook niet zo snel voorbij gevlogen. Ik hoop daarom met heel mijn hart dat ik jullie het aankomende jaar weer opnieuw mag terugzien. Ik ga er weer voor zorgen dat er heel wat leuks online komt op aboutsbstyle. En om jullie te bedanken ga ik een mooi product weggeven, lees dus snel verder hieronder.

Win-actie:

Bij een verjaardag hoort natuurlijk een cadeautje. En dit cadeautje ga ik verloten onder mijn lezeressen. Ik verloot daarom de Mally Brow Beauty Brow Builder.  In mijn review laat ik zien waarom ik zo blij wordt van dit product, en ik het jullie beauty’s ook gun. Uiteraard krijgen jullie een ongeopende verpakking thuis gestuurd:)

20160107_123526

Hoe kans te maken?

Om kans te maken op dit prachtige wenkbrauw product van Mally ( ter waarde van € 29.95 euro) zijn het een paar stappen die je moet doorlopen.

 • Laat een leuke comment onder dit bericht achter dat jij mee wilt doen aan deze winactie.
 • Zorg dat jij mij volgt op mijn instagram account.
 • Volg mij ook op mijn  Bloglovin account.

Voor extra kans te maken volg dan de onderstaande stappen:

Ik wens ieder van jullie beauty’s succes met de Win-Actie.
Ik hoop dat jullie van deze Mally Brow Builder net zo blij worden als ik zelf.

Liefs Soraya

5 gedachten over “Aboutsbstyle 1 jaar + Win-Actie

 1. Yess het is je gelukt al weer een jaar verder met jou ideale weetjes en ervaringen. Gefeliciteerd meid,
  hoop dat ze leuke reacties voor je plaatsen je verdiend het!
  En succes voor de gene die kans maken op dit geweldige product
  Op naar de volgende jaren met meer beauty tips!
  Dikke Kuss
  De trotse vriendin 😜

  Geliked door 1 persoon

 2. Oh ik wil zeker meedoen! 😀 Ik weet nog dat jij een van de eerste blogs waart die ik ben beginnen volgen. Vind echt dat je super mooi kan schrijven! 😀
  Ik volg je op Instagram en Bloglovin’ (lokaal werkt bloglovin’ niet bij mij haha)
  Nog veel succes met het bloggen! 😀

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s