haar

Tangle Teezer – Salon Elite

Hallo beauty’s,

Het lijkt wel of mijn haren steeds lastiger door te kammen zijn, zeker als ik net onder de douche vandaan kom met nat haar. Komt dit doordat mijn haar zoveel gegroeid is? of omdat mijn hele haarstructuur verandert? Ik weet het niet, maar ik zoek graag in oplossingen. Vandaar mijn nieuwe haar borstel en niet zomaar een dit keer. Ditmaal ben ik gegaan voor een echte Tangle Teezer. Benieuwd of gemakkelijk door mijn klitten kom? lees dan snel verder.

20160826_151331

Ja het zal is geen roze zijn, inderdaad ik heb een prachtige fel roze Tangle Teezer weten te bemachtigen dat ik in Amsterdam aan het winkelen was. Deze Tangle Teezeer heb ik gekocht bij de DA Drogist en waren in de actie. Dat is nog is leuk inkopen doen toch? De vormgeving zou ergonomisch moeten aanvoelen in de hand, hierdoor zou de borstel ook gemakkelijk in gebruik moeten zijn.

De Tangle Teezer is in meerdere varianten te koop, zoals je hier ziet de Salon Elite versie, dan heb je nog de original (normale versie), maar de werking is precies hetzelfde. En natuurlijk hebben ze ook een kleine compacte reisversie hiervan. Wil je de zien? klik dan hier voor mijn uitgebreide review.

20160826_151347.jpg

De tanden van de borstel zijn verdeeld over 2 lagen, zoals je kan zien hierboven op de foto.De tanden staan op één rij naast elkaar en de tanden zijn om en om verdeeld (groot en klein). Doordat dit de Salon Elite versie is, is deze borstel wat groter van formaat. De original past precies in je had deze Salon Elite steekt iets uit. Dit vind ik persoonlijk prettiger in gebruik met mijn lange haren op het moment.

20160826_151341

Ja ik snap waarom beauty’s deze borstel in hun bezit willen hebben, bij het doorkammen van nat haar is dit erg gemakkelijk. Doordat ik deze borstel gebruik hoef ik veel minder te trekken aan mijn haren, hierdoor is het borstelen ook minder pijnlijk geworden. Ja ik zie achteraf toch wel de toevoeging van deze Tangle Teezer Salon Elite borstel. Een echte aanrader dus voor jullie beauty’s, mocht je deze inmiddels nog niet in bezit hebben.

Deze Tangle Teezer Salon Elite zijn bij verschillende winkels te koop, persoonlijk heb ik deze de DA gekocht in de actie. Normaal € 14.75 euro NU VOOR € 12.00 euro. Wil jij gemakkelijk aan deze borstel komen? Bestel het dan direct via bol.com.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Tangle Teezer – Salon Elite

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s