reiniging

Clinique Take The Day Off cleansing milk

Hallo beauty’s,

Het reinigen van je gezicht blijft belangrijk, vandaag wil ik dan ook een cleansing milk bespreken die al jaren in het vaste assortiment zit van Clinique. De Clinique Take The Day Off Cleansing milk, is een reiniger voor je gezicht make-up eraf te halen.Dit product zou goed zijn voor de gevoelige huidjes. Lees snel verder om erachter te komen wat ik van dit product vind.

20160819_161616

De plastic pompverpakking is doorzichtig lichtpaars van kleur met zilveren details erop. De verpakking komt met een handige pomp aan de bovenkant. Hierdoor is het doseren niet alleen gemakkelijk maar de hygiëne is hierdoor hoog gewaarborgd. Ik houd van dit soort verpakkingen handig in gebruik doordat je kan zien hoeveel product je over hebt. Ja een eerste pluspunt is binnen.

20160819_161646

Dit product is geheelvrij van parfum, hierdoor is deze Clinique Take The Day Off Cleansing Milk ook erg geschikt voor de gevoelige huidjes, ook voor mensen met rosacea. Ondanks dat het één milde reiniger is zou het long lasting make-up gemakkelijk kunnen verwijderen. Deze cleansing milk kan je zowel droog als nat gebruiken. Hierdoor heb ik dit product ook aangeschaft, ik heb niet altijd water bij de hand en dan is het wel zo gemakkelijk als je jou gezicht goed schoon kan maken.

1473681718037

Het ziet en voelt ook echt als een milk, het is zacht en waterachtig van textuur. Gelukkig is de milk wel aan de gebonden kan zodat je het gemakkelijk kan verdelen zonder al te veel te morsen. Het heeft een hele lichte maar ook neutrale geur, hier kan zich volgens mij ook niemand aan storen.

Ja dit product reinigt mijn huid en houd inderdaad mijn vochtpijl in balans. Het is een milk die zijn werk goed doet. Houd er wel rekening mee dat het geen diepe reiniging is en ik dit zelf ook niet alle dagen gebruik. Deze Clinique Take The Day Off Cleansing Milk gebruik ik dan ook alleen als ik mijn make-up eraf haal als ik bij mijn kaptafel zit. In de badkamer gebruik ik mijn zarqa of mijn Estée Lauder reiniger in foam vorm.

Deze Clinique Take The Day Off Cleansing Milk zijn bij verschillende winkels of online te koop voor € 24.30 euro voor 200 ml.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Clinique Take The Day Off cleansing milk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s