make-up

Limited Edition Too Faced The Power Of Makeup by Nikkietutorials Palette + 2 ooglooks

Hallo beauty’s,

Zoals ik al in mijn shoplog verklapte heb ik het palette weten te bemachtigen van Too Faced The Power Of Makeup by Nikkietutorials. Deze samenwerking is éénmalig en stond hoog op mijn verlanglijstje toen ik te horen kreeg dat dit palette werd uitgebracht. Ik laat vandaag dan met veel plezier het palette en 2 ooglooks aan jullie zien. Lees snel verder voor het resultaat.

1473683655182

Het palette zit in een kartonnen verpakking die erg druk bedrukt is met veel kleur. Iets wat ook echt bij Nikkie past van wat ik altijd in haar filmpjes zie. Haar favoriete kleur is paars en komt dan ook meerdere malen terug. Het is een pakketje met meerdere producten, hiervan komen later nog reviews van online. Ik wil een zo breed en goed mogelijk review neerzetten voor jullie en heb het daarom bewust verspreid. Het enige minpuntje wat ik persoonlijk vind is dat dit palette geen spiegel bevat, uiteraard hebben echt beauty’s spiegels genoeg in de buurt maar had het totaal palette wel echt compleet gemaakt.

20160826_150025

Dit palette bevat maar liefst 9 oogschaduws, 2 blushes, 1 bronzer en 1 highlighter. Dit is een palette om één complete look te maken. Heerlijk voor mee te nemen, want dan heb je alles bij de hand. De oogschaduws bevatten matte en shimmers dus een mooie variatie kan je hiervan maken.

20160826_145924.jpg

Zoals je kan zien heeft ze niet spectaculaire kleuren in het palette gestopt maar ook prachtige namen eraan toegevoegd. Hieronder zal ik 2 ooglooks laten zien, waaronder ik ook de namen erbij zal zetten van de kleuren die gebruikt zijn.

nikkie-palette-3

Wouw wat een pigmentatie hebben de oogschaduws. Dit is een paarse look die natuurlijk niet kan ontbreken als je hoort dat het Nikkie’s favoriete kleur is. De paarse mascara zit in het setje meegeleverd en is voor deze limited edition speciaal gemaakt (better than sex mascara). De oogschaduws brengen gemakkelijk aan en hierdoor ook perfect om goed te blenden. hier heb ik de kleuren Painkiller, Wham Bam, Sugar Coated en Ivy.

nikkie-palette-4

Voor een wat rustigere look ben ik gegaan voor de neutrale kleuren, bruin met natuurlijk shimmers. Ook hiervan werd ik omver geblazen door de pigmentatie. Hiervoor heb ik de kleuren Painkiller, Makeup and Chill, Irresistible en Ivy gebruikt.

nikkie-palette

Op mijn wangen draag ik de kleuren Justify my love en Champagne Truffle. Pas op met het aanbrengen, de pigmentatie is wederom erg goed, en hierdoor zal je snel teveel op hebben. Ik ben erg blij verrast door dit palette en vind het zeker mijn geld waard. Inmiddels al vaak in gebruik gehad en iedere keer vind ik het weer een feestje waard.

Deze Too Faced The Power Of Makeup by Nikkietutorials palette heb ik besteld via sephora voor € 53.15 euro (inclusief het pakket).

Liefs Soraya

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s