verzorging

Chanel Hydra Beauty Serum

Hallo beauty’s,

Mijn huid neigt erg snel naar de droge kant, en hierdoor heb ik altijd producten in mijn verzorging zitten die hydratatie geeft aan de huid. Een aantal weken geleden heb ik de Chanel Hydra Beauty serum gekocht die mijn hoofd intens zou voeden. Ik was erg nieuwsgierig geraakt na het verhaal aan te horen van de verkoopster ( en omdat ik al een Chanel Liefhebber ben) kon ik het niet laten om deze mee naar huis te nemen. Maar was het mijn geld waard? Lees daarvoor snel verder.

20160624_200123

Het serum van Chanel zit in een plastic pompverpakking,  waardoor je hygiënisch te werk kan gaan. De lichtblauwe kleur is erg mooi en bijna hemels van kleur. Helaas kan je niet zien hoever je met je serum bent, wat ik altijd erg gemakkelijk vind.

20160624_200021

De ingrediëntenlijst van de Chanel Hydra Beauty Serum. Deze serum zou tot in de celkern doordringen en zo de hydratatie aanpakken. Het serum zou de huid zacht, glad en stralend moeten maken volgens Chanel zelf. Chanel beloofd binnen vier weken dat je huid hier effect van moet hebben, zoals 81 % meer gehydrateerd en de huid zou 21 % meer stalen.
Chaneel Hydra Beauty Serum is klinische beoordeeld door een dermatoloog, niet comedogeen.

20160624_200137.jpg

De Chanel Hydra Beauty serum voelt prettig aan op de huid, niet te dik van substantie. Smeert gemakkelijk uit en trekt vrij snel in de huid. Inmiddels gebruik in de Chanel Hydra Beauty serum al langer dan vier weken, en met een mooi resultaat. Mijn huid voelt minder trekkerig en heeft een mooie glans gekregen, in plaats van er dof uit te zien. Of dit alleen door het serum komt kan ik natuurlijk nooit bevestigen maar ik merk wel sinds ik deze in mijn routine heb opgenomen dat mijn huid meer is gaan stralen.

20160624_200211

Het is een prettige serum die ik ook met veel plezier zal op maken, of ik deze Chanel Hydro Beauty Serum opnieuw zou kopen? Nee dat niet, ik vind het teveel geld voor het effect wat ik ervoor krijg. Ik ben van mening dat er mooiere producten op de markt zijn voor of een mooiere prijs of een mooiere werking. Maar het is zeker GEEN miskoop geweest.

Deze Chanel Hydro Beauty Serum heb ik gekocht bij de douglas voor ongeveer € 75.00 euro voor 30 ml.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Chanel Hydra Beauty Serum

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s