make-up

Anastasia Beverly Hills Liqued Lipstick

Hallo beauty’s,

Zoals ik jullie al had laten zien in mijn shoplog heb ik een nieuwe liqued lipstick aangeschaft. Deze nieuwe parel is van Anastasia Beverly Hills. Deze liqued lipstick zou lang houdend  zijn met véél pigmentatie. Ik heb natuurlijk een roze kleur aan geschaft en laat deze dan ook graag aan jullie zien, lees dus snel verder.

20160826_144709

De kartonnen verpakking is erg herkenbaar aan de rest van de producten, zwart met goud en zilver kleur bedrukt. De liqued lipstick komt is een doorzichtige huls met een glimmende zilveren dop. De huls doet mij denken aan een lipgloss, zoals bijna alle liqued lipsticks ook verpakt zitten. De verpakking is handig en hygiënisch, hierop heb ik zeker niks aan te merken.

20160826_144735

De applicator is van zacht materiaal gemaakt en schuin afgesneden is aan één kant. Hierdoor kan je gemakkelijk de liqued lipstik over je gehele lippen verdelen. Ondanks dat het van zacht materiaal gemaakt is, kan je gemakkelijk de liplijn volgen.

20160826_144720

De formule van de lipstick, is wel een beetje afhankelijk van de lip kleur. Hierdoor kan het zo zijn dat niet alle ingrediëntenlijsten met elkaar overeen komen. Anastasia Beverly Hills producten worden niet op dieren getest.

20160826_145104

Wauw wat ziet dit er goed uit zeg. De kleur die je hierboven ziet is Party Pink. Wat mij opvalt is welke kleur je in de huls ziet ook precies zo op je lippen krijgt. Dit gebeurt niet altijd dus ik sta te popelen om het aan te brengen op mijn lippen.

anastasia-lipstick-1

Wauw wat brengt deze Anastasia Beverly Hills Liqued Lipstick prachtig aan zeg. Het is erg gemakkelijk te verdelen over de lippen. De pigmentatie is erg goed en gelijkmatig, hierdoor krijg je direct een prachtig effect. De lipstick is erg lang houdend op de lippen en overleefd gemakkelijk een hapje en een drankje.

Ja deze Anastasia Beverly Hills Liqued Lipstick is zeker een aanrader mocht je een liqued lipstick willen proberen. Ze hebben veel verschillende kleuren, en bij mijn volgende bestelling verdwijnt er zeker weer eentje in mijn winkelmandje hoor.

Deze Anastasia Beverly Hills Liqued Lipstick heb ik besteld via sephora voor € 18.89 euro voor 3.2 gram.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Anastasia Beverly Hills Liqued Lipstick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s