douche·haar

Kruidvat Maroccan Argan Shampoo & Conditioner

Hallo beauty’s,

Haren wassen is iets van voor mij altijd heel belangrijk is, hierdoor gaat het altijd gepaard met een heel ritueel. Even geleden had ik met mijn Kruidvat pasje korting op de Maroccan Argan lijn. Hierdoor werd ik wel nieuwsgierig en dacht ik laat ik deze mooie duo van shampoo en conditioner is proberen. Nu verwacht ik niet héél veel van deze duo, maar wie weet wordt ik toch omver geblazen?

20160620_150655.jpg

De verpakking van de shampoo en conditioner is blauw en met stikkers beplakt. Ik kan je alvast verklappen die raakte vrij snel los onder de douche helaas. Ik huid ook niet van die plak sticker omdat, waar het heeft gezeten altijd blijft plakken en smerig wordt. De stickers zijn met paars en goudkleurig bedekt, hierdoor kan ik het thema Maroccan er wel uit halen.

20160620_150707

Laten wij gelijk maar is gaan kijken of er inderdaad Argan Olie inzit. Hierboven zie je van zowel de shampoo als de conditioner de ingrediëntenlijst. En inderdaad vrij bovenaan zie ik de Argan Olie al staan (rond plaats zes), ik had verwacht als het erin zit het ergens onderaan de lijst te vinden zou zijn. Maar dit is weer een meevaller! Ik zie ook veel parfum en siliconen op de lijst staan. Hiervan merk ik niks na het wassen (uitdrogen).

20160518_114538

Deze Kruidvat Maroccan Argan shampoo en conditioner zitten in een grote verpakking met beide de dop aan de bovenkant, die je eventueel ook op de kop kan neerzetten. Erg handige verpakking, zeker omdat niet al het water in de rand van de dop loopt! Echt ideaal in gebruik.

Mijn haren voelen na het wassen erg schoon en ruiken heerlijk fris. Mijn haar wordt niet uitgedroogd door deze mooi budget combinatie van de kruidvat. Een echte aanrader mocht je een budget duo zoeken. Ik ben dus erg verrast en inmiddels zijn de flessen alweer zo goed als leeg, de flessen hebben een mooie inhoud van wel 500 ml.

Deze Maroccan Argan Shampoo ( € 1.39 euro) en Conditioner ( € 1.59 euro) zijn te koop bij de kruidvat en bevatten beide 500 ml aan inhoud.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Kruidvat Maroccan Argan Shampoo & Conditioner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s