make-up

Limited Edition: Mac Cosmetics Good Luck Trolls Beauty Powder Play It Proper

Hallo Beauty’s,

Mac Cosmetics heeft weer een prachtige limited editon lijn uitgebracht. Ditmaal één lijn die wij allemaal wel zullen herkennen, want deze lijn in in samenwerking met de nieuwe film die gaat uitkomen van de trolls. Ik heb hiervan de beauty powder weten te bemachtigen. Ik ben erg benieuwd of het niet alleen fantastisch is om te zien (jeugdsentiment) maar of het ook een mooie poeder in gebruik is. Ga jij met mij mee op ontdekking in de trolls wereld?

20160826_144328

De verpakking is één tien met een griffel waard. Heerlijk kleurkijk kartonnen doosje, met een knal roze verpakking die de beauty powder beschermt. Zoals op de deksel als in de beauty powder zit een trolls gedrukt. Ik ben hiervan helemaal weg dat snappen jullie wel toch?

20160826_144343.jpg

Het feest houd niet op bij alleen al de trolls en de gave verpakkingen, nee hier hoort ook een te gekke naam bij natuurlijk. Ik heb de beauty powder in de kleur Play It Proper, er zijn meerdere kleuren op de markt hier kwam ik later pas achter. Dit pareltje heb ik in Amsterdam gekocht terwijl ik met mijn vriend aan het winkelen was.

20160826_144433

De glans op mijn arm is erg goed zichtbaar, hiervan wordt ik vrolijk. Ik hoop dat het geen kleur verlies geeft op mijn gezicht.

20160921_141446

Het is een mooie glans die ik als vorm van highlighter heb aangebracht op mijn jukbeenderen, op mijn neus en boven mijn lip. Helaas verliest het wel iets meer glans op het gezicht waarvoor ik al bang was omdat het beauty powder is. Maar niet getreurd je kan deze poeder gemakkelijk opbouwen en als een perfecte highlighter gebruiken.

Zijn jullie al net zo vrolijk als mij geworden? Ik hoop het wel. Het is een leuke en kleurrijke collectie geworden met de Trolls. Een kijkje nemen is het zeker waard.

Deze Mac Cosmetics Good Luck Trolls Beauty Powder is zowel online als in de winkels te koop voor € 25.00 euro voor 10 gram.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Limited Edition: Mac Cosmetics Good Luck Trolls Beauty Powder Play It Proper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s