make-up

Reminder Win-Actie

Hallo beauty’s,

Even een kort berichtje van mij voor het weekend officieel van start gaat. Laatst vierde ik mijn eerste jubileum en daar hoorde natuurlijk een cadeau bij. Nu heb ik gekozen voor mijn wenkbrauw look met jullie te delen en te geven. Deze win-actie loopt nog tot en met zondag 25 september 2016. Maandag zal degene die wint een email van mij ontvangen.

20160107_123526

Voor één uitgebreid review van de Mally Brow Beauty Brow Bilder klik dan hier.

Voor de stappen van de win-actie te zien? klik dan hier.

Nogmaals wil ik iedereen succes wensen met het winnen van deze Mally Brow Beauty Brow Bilder.

Liefs Soraya

3 gedachten over “Reminder Win-Actie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s