make-up

Essence Shape & Shadows Eye Contouring palette

Hallo beauty’s,

Ik heb van de Essence Bloggers Beauty Secrets lijn al twee palette’s gereviewd, uiteraard kunnen de andere twee palette’s niet ontbreken. Vandaag is het daarom ook tijd om de Shape & Shadows Eye Contouring Palette te reviewen voor jullie. Dit palette is van blogger Strikeapose. Ik ben erg benieuwd of mij dit palette zal gaan bevallen. Lees dus snel verder om hier achter te komen.

20160606_102626.jpg

Het palette met de oogschaduws en wenkbrauwpoeders zit verpakt in karton, helaas wordt dit snel vies. Voor dit palette zijn mooie warme bruintinten gebruikt die terug te koppelen zijn aan de kleuren in het palette. Hier is mooi één lijn in getrokken. In de deksel bevind zich een spiegel, erg handig voor onderweg.

20160606_102758.jpg

Het palette is ontworpen door de blogger genaamd strikeapose.co.uk, in dit palette zit een mee geleverde kwastje waarmee je jou wenkbrauwen kan bijtekenen. Dit palette heeft ook wenkbrauw poeder die je oog kan gebruiken als oogschaduw of andersom in mijn geval. Want de kleuren zijn nog al donker. Maar daarover straks meer.

20160606_102714

De kleuren hebben allemaal prachtige namen gekregen, en zoals je kan zien zijn de kleuren allemaal in bruintinten, ik schrok wel even van de wenkbrauw kleuren want die zijn erg donker.

essence-shape-palette-1

De wenkbrauwen heb ik gekleurd met een combinatie van Halze Grove en Audrey Highbrow, en hier overheen de Anastasia wenkbrauw gel. op mijn ooglid heb ik alle kleuren gebruikt om een mooi diepte effect te creëren.  het pigment is erg mooi, vooral die van de wenkbrauwen.

Het palette is een mooie toevoeging om mijn essence collectie. Ik moet wel bekennen dat de kleuren minder lang mooi blijven zitten op mijn ogen, ondanks te too faced primer die ik eronder draag. Maar voor die prijs vind ik dat ook helemaal niet erg.

Dit Essence Shape & shadow Eye Contouring Palette is te koop bij de Kruidvat voor € 4.95 euro.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Essence Shape & Shadows Eye Contouring palette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s