make-up

Rimmel London Brow This Way sculpting kit

Hallo beauty’s,

Wenkbrauwen kunnen je gezicht maken of breken. Helaas is het ook knap lastig om de juiste wenkbrauw producten te zoeken, dit ook omdat budget merken vaak niet genoeg verschillende kleuren in het assortiment hebben zitten. Maar zo nu en dan is het proberen zeker waard. En aangezien ik deze al enige tijd in huis had liggen werd het wel is tijd om te gaan testen.

20160518_111452.jpg

De Rimmel Londen Brow This Way brow sculpting kit, zit verpakt in een kleine plastiek verpakking. De deksel is doorzichtig waardoor je direct de poeder ziet zitten. Erg stevig is het allemaal niet moet ik eerlijk bekennen. De brow sculpting set bevat ook een spooly en een één kwastje met aan beide zijde harde haren die wél schuin zijn afgesneden, waardoor je de wenkbrauwen vorm kan geven. Ik gebruik nooit dit soort kwastjes maar gebruik zelf mijn kwasten van Zoeva.

20160518_111701

Hier zie je de kleuren op mijn onderarm aangebracht. Persoonlijk ben ik meer van de potloden om mijn wenkbrauwen mee bij te tekenen, ik merk dat ik niet zo van de wax en poeders ben. De pigmentatie heeft mij wél verrast, het is goed zichtbaar op zowel mijn arm als op mijn wenkbrauwen. Ik heb de kleur 002 Medium Brown in mijn bezit, het is een aardige match, paar niet zoals mijn Anastasia potlood.

rimmel-londen-brow-this-way

Hierboven zie je de Rimmel Londen Brow This Way brow sculpting kit aangebracht op mijn wenkbrauwen. Eerst breng je de was aan om vervolgens met de poeder aan de slag te gaan. Ik merkte dat ik niet erg nauwkeurig kon werken, de wax is erg stug en de poeder brokkelt heel erg. Ik vind de kleur een redelijke match zeker voor een budget wenkbrauw product.

20160518_111543.jpg

Het is een mooi budget kit mocht je niet al te veel willen uitgeven aan je wenkbrauw producten, ik zal dit product af en toe nog gebruiken maar niet meer opnieuw aanschaffen. Het is denk ik wel een kleur die veel dames kunnen hebben op de wenkbrauwen, dus mocht je in de drogist staan wel even het kijken waard mocht je van wax en poeder houden.

Deze Rimmel Londen Brow This Way brow sculpting kit is te koop bij verschillende drogisterijen of te bestellen via bol.com voor € 6.99 euro voor 1.3 gram.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Rimmel London Brow This Way sculpting kit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s