make-up

Mac Cosmetics Lipstick Please Me

Hallo beauty’s,

Mijn Mac lipstick collectie is zich langzamerhand erg aan het uitbreiden. Afgelopen keer heb ik de Mac Cosmetics lipstick in de kleur Please Me aangeschaft. Ik ben erg benieuwd hoe deze aarde tint op mijn lippen uitpakt. Lees dus snel verder en ontdek de kleur.

20160826_144544

Mac Please Me heeft zoals alle verpakkingen van Mac de zwarte kogel huls, dit zijn hun standaard verpakkingen. Hierop niks op aan te merken dus.

20160826_144620

Mac Please Me lipstick heeft een matte finish, hiervan houd ik erg veel. Dit omdat ik jarenlang gloss gedragen heb, maar ook omdat het wat volwassener oogt. Natuurlijk heb ik nog wel behoefte naar een gloss of glans op zijn tijd. De kleur is een beetje te omschrijven als een aardetint, ik dacht persoonlijker dat de kleur op de lippen wat rozer zou uitpakken.

mac-please-me

De kleur op de foto lijkt wat rozer dan in het echt, de kleur lijkt dan wat roder en donkerder. Helaas was het erg moeilijk vast te leggen. Ik ben erg blij met deze aanschaf van de kleur Please Me. Een mooie toevoeging en zeker voor alle daags gebruik.

Deze lipstick van Mac Cosmetics is zowel online als in de winkel te koop voor € 19.50 euro.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Mac Cosmetics Lipstick Please Me

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s