Geen categorie·make-up

Rimmel London 24HR colour precise eyeliner

Hallo beauty’s,

Eyeliner is een van de make-up dingen die ik weinig tot niet gebruik, bij mijn oog vorm vind ik het niet tot zijn recht uitkomen. Toch houd ik hier wél van en hoop ik altijd weer op een wonder als ik één nieuwe eyeliner in mijn bezit krijg. Ik ben dan ook zeer benieuwd hoe deze eyeliner van Rimmel Londen mij gaat bevallen.

20160518_112435.jpg

Deze Rimmel Londen Colour Precise beloofd 24 uur lang op de oogleden te blijven zitten, ik ben erg benieuwd. Laten wij eest beginnen met de verpakking zoals altijd te bespreken. De verpakking is erg basic zwart met wit bedrukt, hierop niks op aan te merken. In het voorste gedeelte bevind zich een rubberen gedeelte die voor een betere grip zou moeten zorgen. De punt is erg scherp, hoop dat deze ook zo blijft als de eyeliner eenmaal in gebruik is.

20160518_112525

De pigmentatie is erg goed op mijn hand, zoals je kan zien heb ik de kleur zwart ( 001 ) in mijn bezit, en is deze ook echt zwart op mijn hand. De punt van de eyeliner werkt erg prettig voor smallere lijntjes te trekken, bij meer druk dikkere lijntjes. Zo simpel is het.

1474891591424

Hier zie je het resultaat op mijn oogleden, helaas valt het zwart tegen. De eyeliner lijkt meer grijs dan zwart op de ogen zelfs bij meer druk, meerdere keren herhalen het maakt niet erg veel uit. Voor mij maakt het niet uit maar ik kan best voorstellen als jij een eyeliner beauty bent dat het jammer is dat je niet in één keer een prachtig zwart effect hebt op de ogen. De punt van de eyeliner blijft mooi in gebruik en werkt erg prettig.De 24 uur red de eyeliner bij mij niet maar hé ik ben nooit 24 uur wakker dus dat hoeft ook zeker niet, een lange 11 tot 12 uur red deze eyeliner zeker. Ja een mooie budget eyeliner is het zeker.

20160518_112442.jpg

Deze Rimmel Londen 24HR colour precise eyeliner is te koop bij de drogisterijen voor € 7.95 euro voor 1 ml.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Rimmel London 24HR colour precise eyeliner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s