make-up

Limited Edition: Becca X Jaclyn Hill Champagne splits (Champagne pop / Flowerschild)

Hallo Beauty’s,

Toen in mijn eerste Becca Cosmetics highlighter kocht was ik helemaal verkocht hieraan, het leek wel of in hemelse zweren was beland zoals ik zeg GLOW-ON!! Even geleden is Becca opnieuw één samenwerking aan gegaan met de fenomenale youtuber Jaclyn Hill. Hieruit zijn prachtige Splits gekomen. Ik heb de gok genomen en ben gegaan voor de wereld beroemde Champagne pop in combinatie met Flowerschild. Ik ben erg benieuwd of ik weer opnieuw omver geblazen wordt.  Lezen jullie weer met mij mee beauty’s?

20160826_143802.jpg

Alleen al de verpakking is glimmend goud kleurig. I Like That. De splits komen weer in de zelfde vorm van de highlighters, persoonlijk houd ik hier niet van en doen deze mij nog steeds denken aan ufo’s. Aan de bovenkant bevind zich een spiegel wat een mooie grootte heeft.

20160826_143833.jpg

Deze Becca X Jaclyn Hill splits zijn er in meerdere varianten. Ik heb de combinatie van de champagne pop highlighter met de minerale blush in de kleur flowerchild. De blush is een zacht roze kleur die veel pigmentatie bevat. De champagne pop highlighter is over de hele wereld bekent en ook één limited edition van Jaclyn Hill geweest die al eerder op de markt verscheen.

20160826_144002

Je ziet dat de pigmentatie erg mooi uitpakt op mijn onderarm. De highlighter is zacht witgoud van kleur met een perziken ondertoon.  De blush is inderdaad mooi zacht roze van kleur. Volgens Becca en Jaclyn zou je hier mooie gecontourde wangen mee kunnen creëren. Ik ben erg benieuwd hoe deze mooie duo op mijn gezicht uitpakt.

becca-x-jaclyn

Wat een mooi resultaat zeg, het geeft een mooie gezonde roze kleur om mijn wangen met een prachtige glans erover . Ik ben opnieuw verkocht aan Becca Cosmetics.

Het is een prachtige duo waarvan ik blij ben dat ik deze combinatie in mijn bezit mag hebben, het is een zachte poeder die duurzaam in gebruik is. Gelukkig is de poeder niet té zacht waardoor het gaat brokkelen in de pan. Ja een echt aanrader mocht je een mooie combinatie zoeken, die je niet iedere dag tegenkomt.

Deze Becca X Jaclyn Hill champagne pop / flowerchild splits heb ik besteld via Sephora en kosten € 36.07 euro (omgerekend) voor 7.95 gram product.

Zonder welke highlighter zouden jullie niet kunnen?

Liefs Soraya

10 gedachten over “Limited Edition: Becca X Jaclyn Hill Champagne splits (Champagne pop / Flowerschild)

  1. Mijn favo highlighter? Lightscapade van MAC, for sure! Een heel zachte, witte gloed, maar niet uitgesproken koel. Eerder neutraal.

    Ik zou Pearl van Becca ook graag toevoegen aan mijn collectie.

    Liefs!

    Geliked door 1 persoon

  2. Oh, die splitpans van Becca zien er echt zo mooi uit he! Van de vier die beschikbaar zijn, is deze ook mijn persoonlijke favoriet. En mijn favo highlighter is het kleurtje Hemisphere uit het Solstice Sleek palletje, een heel unieke kleur :).

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s