make-up

Primark Berry Burst Droogshampoo

Hallo beauty’s,

Primark is en winkel waar ik voor geen goud heen wil, veel te rommelig en veel te druk. Maar laatst was ik met een vriendin winkelen voor haar om vakantie items te scoren, en stonden we weer is veelste lang in de rij bij de kassa na afloop natuurlijk. Hierdoor zie je van alles, en daardoor besloot ik om deze droogshampoo mee naar huis te nemen en te proberen. Zeker omdat het één reisformaat is dacht ik handig voor in mijn noodkit. Ik heb het getest en deel graag het resultaat met jullie vandaag.

20160819_160836

De verpakking van de Berry Burst droogshampoo is wit met zwart en roze bedrukt. De verpakking is druk om te zien, wat vaker voorkomt bij budget merken. De dop is in sprayvorm waardoor je het product handig in je haar kan sprayen. Echter toen er was afgerekend werd er wel verteld dat we deze goed in de gaten moesten houden want de spray verstopt snel.

20160819_160819

De lijst met ingrediënten zie je hierboven afgebeeld. Butane is een kleurloos en geurloos gas wat in veel beauty producten verwerkt wordt, Isobutane is dan ook een drijfgas om het product uit de verpakking te kunnen krijgen. Je verschillende parfums erop staan, dit geeft ook effect aan de geur van de Primark droogshampoo. De geur van de droogshampoo is zoetig en voor mij niet te herleiden naar iets vergelijkbaars, vervelend is de geur zeker niet.

20160819_160857.jpg

Zoals bij vele droogshampoos word vermeld staat ook hier op de verpakking goed schudden en van ongeveer 15 cm van de hoofdhuid afsprayen. Als je dit gedaan heb wacht dan enkele seconden om het in het haar te wrijven.

De droogshampoo ruikt lekker, klein van formaat wat ideaal is, heerlijk budget proef. Maar doet het ook zijn werk? vlak na het sprayen bevind zich een enorme witte waas over mijn haar heen waarvan ik schrok, ik moest dan ook aardig wat tijd besteden om dit in mijn haar in te masseren. Maar het resultaat is uiteindelijk gewenst. Mijn haar zat op dat moment weer netjes in model zonder dat het vettig oogde. Ik moet eerlijk bekennen dat ik na een halve dag wel weer opnieuw aan de slag ben gegaan omdat het alweer was weggevaagd. Hierdoor is het uitstellen van je haren niet heel erg van toepassing.
Zelf koop ik deze Primark Berry Burst droogshampoo niet nog een keer.

Deze Berry Burst droogshampoo is te koop bij de Primark en kost nog geen € 3.00 euro voor 50 ml.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s