feestdagen·persoonlijk

Mijn kittens met make-up

Hallo beauty’s,

Vandaag is het 4 oktober en dat betekend dierendag, en daarom wil ik mijn kittens in het zonnetje zetten. Zoals jullie een aantal weken geleden konden lezen (klik hier) hebben wij (mijn vriend en ik) twee kittens in huis gehaald. Inmiddels zijn ze 15 weken oud en zijn ze echte donderstenen. Dit hoort natuurlijk bij de groei maar het levert ook mooie momenten op. Hieronder laat ik zien hoe graag ze met make-up bezig zijn.

20161001_124032.jpg

Maar eerst even een prachtige foto van Ivy en Eevee, voordat wij overgaan of op mindere kwaliteit foto’s (alvast sorry daarvoor) of op lachwekkende foto’s natuurlijk. Dit moment heeft veel weken geduurd voordat ik ze samen mooi op de foto kreeg, dus je snapt dat ik best trost ben hierop natuurlijk.

 

Alles wat het baasje doet is natuurlijk interessant, zo komen ze elke ochtend even gluren op mijn kaptafel of er nog wat leuks te vinden valt. En ook iedere dag even in mijn toilettas kijken of er nog wat nieuws inzit natuurlijk. En alles wat rolt en geluid maakt is héél interessant dus mijn lipsticks zijn niet meer veilig los op de kaptafel.

20161001_111112.jpg

Maar ook tijdens de foto sessies weten ze van geen ophouden hoor, kijk maar in de spiegel. Zelfs er van doorgaan met mijn producten is van toepassing, zie je mij er alweer achteraan rennen? Voor één kort filmpje kan je even mijn instagram account bekijken(mocht je hier toch zijn, misschien kan je mij gelijk volgen?).

Het zijn schatten maar soms maken ze het ons erg lastig. Maar wat houden wij veel van ze, en hopen nog op veel dierendagen samen te zijn.

Een pootje van de twee dames, en een lieve groet van mij!

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s