make-up

Rimmel london Sculpting & Highlighting Kit van Kate Moss

Hallo beauty’s,

Vandaag een drogisterij palette in de review, en niet zomaar eentje. Dit palette is van Rimmel London in samenwerking met Kate Moss, deze samenwerking is niet volledig nieuw. Want onder andere zijn er al verschillende nagellak kleuren uitgebracht maar denk ook aan lipsticks. Even geleden heb ik de Rimmel London Sculpting & Highlighting kit van Kate Moss gekregen en vandaag dus één uitgebreid review.

20160518_112810

De verpakking is van plastic maar wel stevig in elkaar gezet. De gouden kleur accenten zijn mooi bedacht door Rimmel en Kate. Hierdoor oogt de verpakking net iets luxer. De kit bevat drie poeders die dienen voor; Blush, Bronzer en Highlighter. Ik ben erg benieuwd naar de pigmentatie, want volgens mij is dit een van de eerste kits die te vinden waren in de drogisterij.

20160518_112943.jpg

De pigmentatie vind ik algemeen tegen vallen als ik het op mijn arm zie. Maar ik moet toegeven dat de blush wel erg mooi oogt. Zo merk ik wel dat het erg poederig is, en hierdoor gelijk een brokkel effect ontstaat. Laten wij het is gaan bekijken op het gezicht.
De kleur die je hierboven ziet is nummer 001 Light, de kits zijn in drie verschillende kleuren uitgebracht.

20160926_113818

Op het gezicht merk ik dat de pigmentatie niet veel beter is, er komt wel kleur van af maar ik merk dat ik veel product nodig heb. De blush vind ik erg mooi en bevat van zichzelf al een subtiele glinstering. De bronzer is wel op te bouwen maar een heel mooi resultaat geeft het ook niet.

20160518_112837.jpg

Ja het is een budget palette, maar nee als nog nou ik hieraan niet mijn geld uitgeven denk ik. Ik merk dat er mooiere producten op de markt zijn die net iets meer zouden doen. Al is dit geen heel slecht palette hoor beauty’s, begrijp mij zeker niet verkeerd.
Helaas merkte ik wel erg snel dat mijn poeders geheel begonnen te brokkelen na een aantal keer gebruikt te hebben.

Dit palette is te koop bij de drogisterij of online bij bol.com voor € 10.95 euro.

Liefs Soraya

 

3 gedachten over “Rimmel london Sculpting & Highlighting Kit van Kate Moss

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s