geuren

Woodwick trilogy forest walk

Hallo beauty’s,

Mijn kaarsen collectie breid zich steeds meer uit met overheerlijke kaarsen. Nu heb ik van mijn tante een speciale geurkaars gekregen die wel tot 60 branduren heeft. Deze kaars is van woodwick, ik vond het zo speciaal dat ik vandaag wat anders met jullie wou delen dan beauty. Zoals jullie misschien eerder hebben gelezen brand ik vooral geur kaarsen als ik mijzelf ga opmaken en hier ook echt de tijd voor kan nemen. Lees daarom snel veder wat deze kaars zo speciaal maakt.

20160325_125825

Deze kaarsen zijn in veel verschillende varianten te krijgen en ik heb er één gekregen uit de trilogy lijn. Deze kaars bevat 3 verschillende lagen die door het branden gaan samen smelten en die tot een prachtige geur ontpoppen.

De kaars zit in een prachtige vormgegeven glas. De deksel die op de kaars zit is van hout in de kleur bruin. Omdat er een deksel op de kaars zit kan je deze na het branden nog hergebruiken voor bijvoorbeeld één bewaar pot.
De kaars die ik in mijn bezit heb heeft 3 soorten groen (licht tot donker). de geuren die erin verwerkt zitten zijn:
*Frasier Fir
*Velvet Woods
*Enchanted Evergreen

De lont is van houd gemaakt, als je de lont aansteekt knispert deze ook behoorlijk hard en wat een fijn gehoor is dat zeg, erg rustgevend om te horen net of je naast een open haard zit wat mij een knus en winters gevoel geeft.

20160325_125806

Deze kaars brand ongeveer 60 uur, dit is natuurlijk enorm lang! Maar wat wel erg belangrijk is dat je de houten lont kort houd, knip deze dus af na gebruik voor het optimale uit de kaars te halen. Woodwick raad het aan om de kaars uiterlijk twee tot drie uur te laten branden, ik moet zeggen dat je gehele huis ernaar ruikt als je de kaars zo lang laat branden wat ik heerlijk vind en één enorme pluspunt vind.

Deze kaars is gemaakt van zeer hoge kwaliteit sojawas. Dit geeft een schone verbranding wat geen zwarte rook moet afgeven. Dit is mij ook nog niet opgevallen met het branden van de woodwick kaars. Door de sojawas zal de kaars langzaam en geleidelijk opbranden tot de bodem.

Hieronder heb ik een kort filmpje geplaatst zodat je goed kan horen hoe het knispert.

Deze Woodwick kaarsen zijn in twee verschillende maten te koop en deze medium kaars kost rond de € 25.00 euro.

Liefs Soraya

4 gedachten over “Woodwick trilogy forest walk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s