douche·make-up·verzorging

Shoplog: LOccitane, Pupa, Essence, The balm, Cozz en Collistar

Hallo beauty’s,

Het is alweer even geleden dat ik een shoplog heb geplaatst. Maar daar komt verandering in, want ik heb weer wat mooie producten gekocht / besteld. Vandaag is het een shoplog van veel merken en winkels door elkaar. Kijken jullie weer mee?

20161003_120004

Bij LOccitane heb ik voor het eerst gewinkeld, ik ben deze maand helemaal van nieuw proberen en ontdekken. Maar daarover lees je later meer op mijn blog aboutsbstyle.

Om te beginnen heb ik twee producten aangeschaft, alle twe de producten zijn te gebruiken voor onder de douche. Het flesje wat je op de foto ziet is Amande Shower Oil. Als de olie in aanraking zou komen met water dan zou het gaan schuimen, ik ben benieuwd.
De prachtige doos is Amande Delicious Paste, dit is een lichaamscrub. Uiteraard ben ik de producten druk aan het testen maar kan je vertellen dat ik waarschijnlijk wel verkocht ben!

20161003_121307

Van Essence heb ik twee lipsticks bemachtigt uit de me & my umbrella lijn. Deze lipsticks zijn matt van finish, en echte herfstkleuren. De naam van deze serie zegt het ook al een beetje hé? nat najaarsweer.

20161003_115348.jpg

Bij Kruidvat heb ik niet alleen de Essence lipsticks gekocht. Maar ben ik ook geslaagd met twee lippenbalsems van COZZ Cosmetics. Ik heb de smaken vanille en kersen in mijn bezit.

20161003_121937

Natuurlijk kan er geen nieuwe highlighter ontbreken, want jullie kennen mijn motto vast al wel GLOWON! Hierboven zie je The Balm Cindy-Lou Manizer highlighter, erg veel over gehoord en gelezen. Maar nu kan ik het zelf gaan ontdekken.

20161003_122320

Van Pupa Milano Stay Gold eyeshadow heb ik een zwarte variant gekocht, met een mooie glinstering. Oftewel een metalic eyeshadow, ik ben erg benieuwd naar het effect op mijn oogleden.

20161001_110959.jpg

Bij de Etos liep ik tegen deze prachtige Collistar Ti Amo 500 collectie aan, ik had het al meerdere malen gezien. Maar de prijs in verhouding met wat deze collectie inhield vond ik het persoonlijk niet waard. Totdat ik de stikker met 50 % korting op de verpakking zag staan. Ja ik kon het dan toch niet laten om deze Strobing Look mee te nemen.

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te zien wat ik onlangs heb aangeschaft. En uiteraard komen er ook weer reviews van online.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Shoplog: LOccitane, Pupa, Essence, The balm, Cozz en Collistar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s