make-up

Sigma Angled Brow E75 Brush

Hallo Beauty’s,

Vandaag heb ik weer eens een kwasten review voor jullie klaarstaan. De kwast is van Sigma genaamd Angled Brow E75 brush. Deze kwast zou het bijwerken van de wenkbrauwen veel gemakkelijker moeten maken. Ik ben benieuwd omdat ik helemaal in de wenkbrauwen ben de afgelopen jaar. Lees snel mee of het mijn investering waard is.

20160503_184214

De kwast is zoals jullie eerder al hebben voorbij zien komen zwart met rosé goud van kleur. Ik vind deze lijn van Sigma erg veel klasse uitstralen en prachtig staan op mijn kaptafel, het geeft een mooie luxe uitstraling.

20160503_184224

De kwast is erg dun en de synthetische haren van deze kwast zijn schuin afgesneden, hierdoor zou je gemakkelijk de lijnen van de wenkbrauwen kunnen volgen. Maar ook zou je hiermee gemakkelijk en precies kunnen werken. De kwast zou via een speciale SigmaTech gemaakt zijn en hierdoor de natuurlijke haren overtreffen.

20160503_184220.jpg

De Sigma Angled Brow E75 werkt erg netjes en precies, je merkt door de scherp afgesneden haren dat je hiermee ook precies kan werken. De synthetische haren werken prettig en voelen niet hard aan, wat erg belangrijk is. Ja het is een kwast die ik zeker blijf gebruiken mocht ik mijn wenkbrauwen willen bijwerken met poeder.

Deze Sigma Angled Brow E75 kost € 16.95 euro en heb ik besteld via Themakeupspot.nl

Liefs Soraya

2 gedachten over “Sigma Angled Brow E75 Brush

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s