make-up

Limited Edition: Essence Touch up to go one-for-all palette

Hallo Beauty’s,

Vandaag heb ik de laatste palette uit de reeks van vier voor jullie klaarstaan. Deze palette zijn uit de serie bloggers beauty secret, vandaag is het de beurt aan de Touch up to go one for all palette. Dit palette is samengesteld door Diana van Dfashion. Ik ben erg benieuwd of ik hiermee mijn gehele look kan maken.

20160606_103011.jpg

Zoals alle vier de palette zit deze ook in een kartonnen verpakking die je open kan klappen. In de deksel van het palette zit een spiegel wat erg handig is, zeker voor een touch up voor onderweg. Dit palette bevat drie oogschaduws, 1 lipbalm en 2 blushes, en als laatste een bijgevoegde kwast die helemaal rechts in het palette ligt. Dit palette heeft meer last van korreligheid dan de andere drie.

20160606_102948.jpg

Het kwastje heeft twee kanten en kan je daarom gemakkelijk gebruiken voor de oogschaduw, helaas werkt het niet voor mij en gebruik ik liever mijn eigen kwasten set mocht ik dit palette thuis gebruiken.  Heb je gezien hoe kleurrijk haar palette is? Ik vind het erg vrolijk ogen, maar ook wel iets kinderlijks hebben als ik heel eerlijk ben.

20160606_102928

Ook dit palette bevat weer eigen bedachte namen voor iedere pan die zich bevind in het palette, erg leuk bedacht. Alleen of ik hiermee mijn gehele ooglook voor elkaar krijg? Nee niet zoals ik gewent ben tenminste. De pigmentatie is aanwezig, maar minder dan de andere palette’s.

1474619536146

Het is erg neutraal op de oogleden, de diepte creeren zoals ik gewent ben heb ik uit mijn hoofd gezet. Helaas is dit palette niet voor mij geschikt. De blushes zijn ook niet echt mijn kleur en erg subtiel, opbouwen is ook erg lastig.

20160923_101455

Ik draag hier de combinatie van de blushes, en een highlighter van Becca. Nee helaas is het laatste palette niks voor mij. Ik had gehoopt deze reeks mooi te kunnen afsluiten.

Dit palette heb ik gekocht bij de Kruidvat voor € 4.99 euro.

Liefs Soraya

 

2 gedachten over “Limited Edition: Essence Touch up to go one-for-all palette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s