make-up

Rimmel London Soft Kohl kajal eye liner pencil

Hallo beauty’s,

Het is alweer even geleden dat ik een eye liner potlood gebruikt heb. Toen ik de Rimmel Londen Soft Kohl kajal eye liner pencil kreeg, werd ik toch weer nieuwsgierig. Ik droeg dit altijd tijdens mijn schooltijd, dat is lang geleden en als ik er nu op terug kijk denk ik altijd dat het maar goed is ook. Zal het mij staan of is het nog steeds een aanfluiten? Wil je dat weten en of het potlood goed werkt? Lees dan snel verder.

20160518_112218

Deze Rimmel Londen Soft Kohl kajal eye liner pencil heb ik in de kleur 01 sable brown. Het potlood is in de kleur bruin wat aardig match met de kleur nummer. Ik ben dan ook erg benieuwd of dit de kleur is die ik op mijn ogen zal zien straks. Het is een potlood die je zelf moet slijpen, dit heeft als voordeel dat je zelf de scherpte van je punt in eigen handen hebt. Het potlood is bedrukt met zilverkleurige tekst die hierdoor goed te lezen is. Ja veel op aan te merken is het natuurlijk niet.

20160518_112341

Ja ik en hartjes, volgens mij gaat dat nooit over. De kleur is inderdaad vrijwel identiek aan de kleur van het gehele potlood. Erg handig als je in je tasje naar dat ene bruine potlood zoekt. De pigmentatie is van goede aard, al voelde de punt wel erg scherp en hard. Maar zoals ik al eerder zij dat is naar eigen wens te slijpen uiteindelijk.

rimmel londen soft koh; kajal eyeliner pencil.jpg

Hier zie je de Rimmel Londen Soft Kohl kajal eye pencil op mijn onderste water rand aangebracht, ik heb het potlood meerdere malen gebruikt maar voor een mooi donker effect kom je niet erg ver. Het pigment is prima in orde en gaat rustig een aantal uur mee op de ogen. Het geeft een mooi effect op de ogen die niet té donker wordt.

20160518_112226.jpg

Deze Rimmel Londen Soft Kohl kajal eye liner pencil is een mooie toevoeging aan mijn collectie. Dit potlood zal ik ook zeker op maken, en dat zal waarschijnlijk nog heel lang duren. Het is erg zuinig in gebruik zoals vele potloden dat wel. Ja ben jij op zoek naar een Kohl Pencil die niet de gehele dag moet blijven zitten van je, dan is dit een potlood die het proberen zeker waard is.

Deze Rimmel Londen Soft Kohl kajal eye liner pencil is te koop bij de drogisterij of bij bol.com voor € 4.99 euro voor 1.2 gram.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s