make-up

Essence XXXL Shine Lipgloss

Hallo beauty’s,

Lipgloss droeg ik altijd naar school toe, toen ik die tijd heb afgerond werd mijn lipgloss tijd ook aardig afgerond. Soms op feestjes voor een extra glas toe te voegen aan de lippen, maar dat was het dan ook wel. Ik had enige tijd geleden een Essence pakket gekocht, waar deze Essence XXXL Shine Lipgloss in zat. Het deed mij gelijk aan school denken en kon ook niet wachten op te shinen met mijn lippen. Ik ben benieuwd hoe erg ze zullen shinen jullie ook?

20160524_151859.jpg

De lipgloss bevind zich in een transparante huls van plastiek met een zilveren dop en zilveren tekstopdruk. Best een aanwezige verpakking en dat mag ook wel voor ene lipgloss vind ik altijd. De applicator is aan de grote en stugge kant.

20160524_152006

Ik heb de kleur 25 bright side of life in mijn bezit, helaas is deze erg transparant op mijn hand. Ik had stiekem op een spectaculaire kleur gehoopt, zeker als ik naar de huls kijk. De kleur heeft een koraal oranje tint. De lipgloss voelt erg plakkerig aan op de hand ik ben benieuwd jullie ook?

essence-xxxl-shine-lipgloss

De lipgloss geeft weinig tot niets aan kleur af op mijn lippen, het lijkt wel een transparante glow te hebben. De shine is wel goed aanwezig, en dat is al mooi genoeg voor een lipgloss.

20160524_151912.jpg

Op zoek naar een mooie shine voor over de lippen, en hoeft de lipgloss niet veel kleur te hebben? Dan is deze Essence XXXL Shine Lipgloss echt iets voor jou beauty.

Deze Essence XXXL Shine Lipgloss is te koop bij het Kruidvat zowel in de filialen als online voor € 1.89 euro voor 5 ml.

Liefs Soraya

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s