douche·reiniging·verzorging

Shoplog: Mijn eerste the bodyshop producten

Hallo beauty’s,

Ik had al veel gehoord en gelezen over The Bodyshop producten. Ik was ook al meerdere malen in de winkel geweest en liep eigenlijk altijd weer met lege handen naar buiten toe. Ondanks de vele reviews en verhalen wist ik nooit zo goed wat ik proberen moest. Maar vorige week zat ik in de avond te surfen op internet en dacht ik samen met mijn vriend, we gaan wat bestellen. Mijn vriend was weer op zoek naar een nieuw Kokos product en die stond direct op de Homepage, dus toen wisten wij het zeker die beland in het mandje. Maar natuurlijk kon ik het niet bij één douche product laten, dus wil je weten wat ik nog meer heb mee besteld? Lees dan snel verder.

20161001_105059

Zoals je hierboven op de foto kan zien, heb ik totaal zes producten besteld. Ik heb meerdere douche producten en meerdere gezicht producten in mijn mandje gestopt. Mijn huidige gezichtscrème is bijna op, dus ik dacht ik neem de stap en bestel hier wat mee.

Mijn pakket was vlot binnen, 3 dagen en ik kon genieten van mijn nieuwe producten.

20161001_110128

Ik heb een gevoelige huid en kwam daarom via hun site uit op deze gezichtsverzorgings producten. Deze lijn van The Bodyshop is met Aloe, dit zou een kalmerend effect geven aan de huid. Ik ben erg benieuwd naar mijn nieuwe dag en nacht crème.

20161001_110520

Hier is de douchegel dan hoor, uiteraard zie je links een Coconut Shower cream en rechts zie je de Cocoa Butter Shower cream. Ik ben erg benieuwd of het heerlijke producten zijn die in ons douche ritueel passen, nogmaals alle producten zijn nieuw voor ons.

20161001_110544.jpg

En uiteraard heb ik uit dezelfde lijn van mijn nieuwe dag en nacht crème, ook de Calming Toner gekocht met Aloë erin. Omdat wij over een bedrag zaten kregen wij de Red Musk Gel Douche er gratis bij (actie van de maand?). Dus verlopig zijn wij weer even voorzien van douche producten (kan je die eigenlijk genoeg hebben?)

Ik hoop dat jullie het een leuke shoplog vinden, zeker om te zien wat mijn eerste producten van The Bodyshop zijn. Wat gebruiken jullie van The Bodyshop, wat zijn echte aanraders?

Liefs Soraya

2 gedachten over “Shoplog: Mijn eerste the bodyshop producten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s