make-up

Rimmel London Glam’eyes palette

Hallo beauty’s,

Vandaag werd het weer is tijd om een oogschaduw palette te reviewen voor jullie, deze Rimmel Londen Glam’eyes palette heb ik al enige tijd in huis, maar van de week had ik zin om te experimenteren en dacht ik, ik ga mijn nieuwe palette gebruiken.  Was het experimenteren waard of totaal niet? Lees daarvoor snel verder.

20160518_111059

De Glam’eyes oogschaduw palette’s bevatten maar liefst vijf kleuren oogschaduw, met een bijgeleverde “spons” applicator om de oogschaduw aan te brengen, helaas voegen ze deze kwasten nog steeds toe, geef mij liever een extra oogschaduw kleur erbij. Deze applicator geven geen optimaal effect en al helemaal geen precisie werk. De verpakking is van plastiek gemaakt, en niet erg stevig, mijn doorzichtige deksel heeft al meerdere keren los gelaten helaas.

20160518_111359

Ik heb lang geen budget kits geprobeerd omdat ik altijd het pigment tegen vind vallen, maar wat hier gebeurde heb ik nog nooit mee gemaakt. Het pigment is bijna onzichtbaar, ik heb hier op mijn arm meerdere lagen moeten aanbrengen zodat het zichtbaar werd. Maar dat ging ook niet echt gepaard zonder wat pijn moet ik zeggen. Helaas is dit een zware tegenvaller. Maar op naar het gezicht wie weet wordt ik nog een klein beetje verrast.
Ik heb de kleur 023 Foggy Grey in mijn bezit.

rimmel-londen-glameyes

Hierboven draag ik alle 5 de kleuren op mijn oogleden, ik heb hier flink wat werk voor moeten zetten. Ook hier is het pigment erg tegen gevallen. Ik heb dit palette dan ook direct weer weg gelegd want dit gebruik ik nooit meer helaas.

Helaas is het experiment niet geslaagd. Het heeft veel tijd en moeite gekost om de oogschaduws aan te brengen, het bleef ook niet lang zitten op de juiste plek. Nee deze Glam’eyes oogschaduw palette is niet geslaagd.

Deze Rimmel Londen Glam’eyes palette is te koop bij de drogisterij of via bol.com voor € 11.89 euro voor 3.8 gram

Een gedachte over “Rimmel London Glam’eyes palette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s