feestdagen·make-up·persoonlijk·verzorging

Happy Birthday To Me! Urban Decay, MAC, Jeffree Star, Tarte en veel meer…

Hallo beauty’s,

Vandaag 18 oktober 2016 ben ik alweer een jaartje ouder geworden. Ik ben zelfs al één kwart eeuw oud nu. Of zoals mijn oma zij zeggen mij, je bent een duppie geworden. Ja alweer 25 jaartjes jong, en ook alweer 25 lentes verder. En uiteraard zoals mijn hele leven houd ik ervan om dit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan. Echter kwam hier alleen wat tussen, en ging het niet helemaal zoals gepland. Want ik ben ongelukkig gevallen en heb een ingescheurde enkelband. Hiervan heb ik veel last helaas, en daarom ben ik erg beperkt in wat ik kan doen. MAAR alsnog heb ik mijn verjaardag voor een klein groepje familie gevierd en heb ik hier enorm van genoten afgelopen zondag.

Uiteraard moet ik wel mijn dank betuigen aan mijn vriend en ouders, want zonder hun had ik het niet gered de gehele dag. Want lopen is een grote uitdaging. Dus bij deze BEDANKT!

20161016_104033

Ik vier normaal mijn verjaardag in de avond uren, dat leek ons dit jaar niet verstandig en vierde ik het overdag. Hierdoor waren mijn looks vrij neutraal en rustig. Maar wél met een prachtige nieuwe lip kleur op de lippen, deze heb ik cadeau gehad van vriendlief maar daarover later meer.

Maar ook dit jaar ben ik weer flink in de watten gelegd, en wil ik dit graag met jullie delen. Zeker omdat ik prachtige cadeau’s gehad heb. Laten wij maar snel beginnen.

20161017_161716.jpg

Van mijn zusje lief heb ik deze prachtige lampion gehad van Riverdale waar een kaars in kan, en wat geeft dat een mooi en sfeervol effect.

20161017_162449

Ook heb ik deze prachtige MAC lipstick gehad van mijn zusje en haar vriend. De kleur is uiteraard ROZE, en de naam van de lipstick is steady going.

20161017_162009

Van een zeer goede vriend en vriendin heb ik dit prachtige maar vooral sfeervolle bord gehad met kaarsen en maskers erop. Erg leuk en alvast kerst ready (kunnen jullie ook niet wachten?)

20161017_161835.jpg

Van mijn ouders heb ik dit prachtige tafelkleed gehad. Helemaal in onze kleurtjes met zwart grijs en wit. I LIKE IT.

20161017_162550

Maar ook deze prachtige combinatie heb ik van mijn lieftallige ouders gehad. De Urban Decay All Nighter Make-up Seting Spray en de Tarte Energy Noir palette. Wat ben ik hier blij mee zeg, wat een mooie traktatie ook.

20161017_162705.jpg

JAAAAHHH, van mijn vriendlief heb ik dit prachtige pakket gehad van Jeffree Starr. Zowel het beautykiller palette, maar ook DRIE! Limited Edition Liquid Lipsticks. Ik heb de kleuren 714, Watermelon Soda en Nude Beach gekregen. Zoals ik al eerder aangaf droog ik een nieuwe lip kleur dit is Watermelon Soda, uiteraard later op aboutsbstyle meer hierover.

20161017_162349.jpg

Van een tante van mijn vriend heb ik dit proefpakketje van Weleda gehad voor de gevoelige huid. Hierin zit een Body Lotion, Gezichtscrème en een Douchecrème. Maar ook lekkere Belgische chocolade hartjes, altijd lekker chocolade toch?

20161017_162238

Van mijn lieve schoonouders en schoonzusje en haar vriend heb ik twee cadeaubonnen gehad van de Douglas. Nou dit komt altijd van pas hoor, zeker met het rest van het geld wat ik gehad heb kan ik hier iets moois van kopen.

Ik ben flink verwend en heb één enorm leuke dag gehad. Ik kan niet wachten tot volgend jaar weer, maar eerst naar de gezelligste tijd van het jaar uitleven en dat is de december maand.

Ik hoop dat jullie net zoals mij genoten van deze blog, en natuurlijk komen er reviews online op aboutsbstyle. Houd de site dus goed in de gaten.

Ik ga vandaag nog even genieten van mijn verjaardag met mijn vriend samen.

Liefs Soraya

14 gedachten over “Happy Birthday To Me! Urban Decay, MAC, Jeffree Star, Tarte en veel meer…

 1. Gefeliciteerd met je verjaardag! Je hebt leuke kadootjes gekregen!
  Ik heb 2 vraagjes over de Jeffree Star lipstick. Bleef ie goed zitten? Op welke Nederlandse site kan ik deze bestellen? 🙂 Ik vind het je erg mooi staan!

  Geliked door 1 persoon

  1. Hallo lina,

   Allereerst bedankt voor de felicitatie. De lipstick bleef erg goed zitten, en voelde comfortabel aan op de lippen. De producten zijn via zijn eigen site te koop of via beautybay. Helaas niet via een Nederlandse webwinkel. Liefs soraya

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s