douche

The Bodyshop cocoa butter shower gel

Hallo beauty’s,

Het is altijd weer spannend als je wat nieuws koopt, ditmaal was het merk en het product dus ook nieuw voor mij. Ik heb laatst een bestelling gedaan bij The Bodyshop en uiteraard konden hier geen douche producten ontbreken. Hierom heb ik o.a. de cocoa butter gekocht dit is een douchegel. Ik ben benieuwd en laat vandaag dan ook maar al te graag weer mijn mening horen.

20161001_105121.jpg

De verpakking is van plastic gemaakt waarin je het product ziet zitten, het is van hard plastic waardoor je lastig de fles kan samenknijpen. Maar wél erg handig is dat je kan zien hoeveel product er nog in de verpakking zit, de dop dit aan de bovenkant van de fles.

20161001_105153.jpg

Deze douchegel zou een romige textuur hebben die naar cacao zou ruiken, zoals de naam al verklapt natuurlijk. De douche gels zouden voor alle huidtypen geschikt zijn en bevatten geen; zeep, ethanol, parabenen en gluten. Ik was erg benieuwd geraakt omdat het huidvriendelijk zo zijn.

20161001_105214.jpg

De douchegel ruikt erg licht maar wél naar cacao gelukkig. De douche is erg mild voor de huid. Hierdoor heb ik ook geen trekkerig of droog gevoel na het douchen. Het was wel even wennen dat de douchegel niet erg schuimt zowel op de washand als op de spons niet(persoonlijk houd ik hiervan). Maar wel krijg je hier één super zacht huidje voor terug. Ja ik ben inmiddels met mijn vriend tot halverwege de fles alweer en wij samen vinden het zeker een aanrader voor zowel dames als heren.

Deze cocoa butter is te koop bij The Bodyshop winkels en online voor € 7.00 euro voor 250 ml.

Liefs Soraya

Een gedachte over “The Bodyshop cocoa butter shower gel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s