douche·reiniging

london Butterflies Bath Salt Scrub

Hallo beauty’s,

Mijn lichaam scrub ik wekelijks, dit vind ik erg belangrijk in mijn douche routine. Scrub staat dan ook altijd binnen handbereik, en is ook altijd ruim voldoende in huize Soraya. Afgelopen weken heb ik een scrub getest die in mijn Limited Edition Summer Editie Styletone pakket zat.Ben jij benieuwd of deze scrub wel aan mijn eisen kan voldoen? Lees dan snel verder.

20161001_110712.jpg

De scrub zit in één glazen pot, deze voelt ook erg zwaar aan. Deze pot is bedrukt met zilveren tekstopdruk “London Butterflies”. Op de zwarte draaideksel is een zilverkleurige vlinder gedrukt. Erg rustig maar wel pakkend.

De London Butterflies Bath Salt Scrub voelt erg romig aan. Hierdoor is het één milde scrub, en voelt het zacht aan op de huid. De scrub heeft hele fijne deeltjes en in aanraking met water verandert het in een lichte olie. Hierdoor voelt de huid erg zacht aan.

20161001_110723

De London Butterflies Bath Salt Scrub is erg fijn in gebruik. Je hebt weinig nodig van deze scrub voor je gehele lichaam te kunnen scrubben.Ook heeft het een neutrale lichte geur waar je niet fout mee kan gaan. De pot is wél erg zwaar en van glas, dus dat is wel een beetje oppassen on de douche. Ja een aanrader om te gebruiken, ik zal deze London Butteflies Bath Salt Scrub niet opnieuw kopen omdat de inhoud erg veel is en ik wel weer toe ben aan één nieuwe uitdaging dan.

Liefs Soraya

Een gedachte over “london Butterflies Bath Salt Scrub

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s