verzorging

Cozz Cosmetics Lipbalms

Hallo beauty’s,

Even geleden liepik in de kruidvat toen mijn oog op kleine gekleurde bolletjes viel. Deze bolletjes bleken een lip balm te zijn van Cozz Cosmetics, deze bolletjes deden mij direct aan het merk EOS denken. Omdat ze leuk geprijsd waren heb ik twee verschillende smaken mee genomen om te testen. Is kijken of dit wel wat voor mij is, zeker of de ronde vorm mij zal bevallen.

20161003_115348

De verpakking is gelijk aan de kleur van de bolletjes. Ik heb twee smaken mee genomen (volgens mij vier in totaal) waaronder ik gekozen heb voor kers en vanille. De verpakking voelt erg vreemd aan, net of de bolletjes van plastic gemaakt zijn. Het is erg compact dus handig mee te nemen. De dop bevind zich aan de bovenkant en deze kan je erop/eraf draaien.

20161003_115753.jpg

Als je de draaidop eraf haalt, dan zie je direct twee kleurloze lippen balsems. Zoals een lip balsem hoort bevat het geen kleur, maar wel een geur. Zoals de verpakking beschrijft ruiken de lip balms ook, dus een echte kersen(roze) en vanille(blauw) geur. Het bolletje ziet er erg groot en onhandig uit voor in gebruik. Maar goed het is niks voor niks zo een hele grote hype, dat het wél mee zal vallen toch?

20161003_115816.jpg

De lippen balsems zijn dierproefvrij en bevatten gezonde en voedende bestanddelen voor de lippen zoals Vitamine E, Jojoba olie en Almond olie. Heerlijke voedende bestanddelen, en die hebben we wel weer nodig met het weer wat kouder aan het worden is.

20161003_115607

De lippen balsems voelen erg zacht aan op de lippen, persoonlijk vind ik de geur iets te aanwezig. Het aanbrengen gaat ook gemakkelijk ondanks de rondingen, maar het lukt mij niet om ze zo perfect rond te houden hoor. Jullie wel? Het zijn heerlijke lip balsems voor een leuk prijsje. Zeker een aanrader dus!

Deze Cozz Cosmtics lippen balsems heb ik gekocht bij het Kruidvat voor € 1.00 euro.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Cozz Cosmetics Lipbalms

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s