geuren·persoonlijk

Limited Edition: Rituals The Ritual Of Light Candle

Hallo beauty’s,

Rituals kaarsen heb ik nog nooit in mijn bezit gehad, maar wel altijd over gesproken tegen mijn vriend. Vorige week was ik jarig en kreeg ik nog een extra verrassing van mijn vriend. Ja je raad het al een kaars van Rituals. Deze kaars is uit de limited edition lijn van het najaar 2016. De naam en uitstraling vind ik prachtig, ik hoop dat mijn eerste The Ritual Of Light Candle ook in geur bevalt.

20161018_165422

De verpakking is echt feestelijk, het is zwart met goud. Wie denkt hier niet direct aan de winterse avonden die gaan komen met overal prachtige verlichte starten en ramen? Ik verheug mij erop, en deze kaars geeft mij binnen in huis al een prachtig beeld ervan.

De kaars houder is goud van kleur, en de kaars zelf is wit van kleur. Een prachtige combinatie die feestelijk aanvoelt.

20161018_165525.jpg

De kaars heeft een verfrissende geur. Dit komt omdat er  zoete sinaasappel is toegevoegd met als mooie tegenhanger kaneel. Dit geeft een niet overheersende geur in huis.

De kaars heeft 50 branduren, en daarom kan je volop genieten van deze Limited Edition The Ritual oof Light Candle.

20161018_165545

Inmiddels heb ik de kaars al ongeveer 6 tot 8 uur gebrand. De kaars brand langzaam en ruikt heerlijk. Voordat ik het wist rook mijn gehele woonkamer hiernaar, maar vergis je niet het is wel een subtiele geur die niet overheersend aanwezig is. Ja ik ben enorme fan van mijn nieuwe kaars. En mocht je een geurkaars willen, dan raad ik deze geur zeker aan.

Deze Rituals Of Light Candle is te koop bij de Rituals winkel voor € 18.50 euro.

Liefs Soraya

3 gedachten over “Limited Edition: Rituals The Ritual Of Light Candle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s