reiniging

Origins Checks And Balances Face Wash

Hallo beauty’s,

Als het op het reinigingen van mijn gezicht gaat, ben ik nog altijd op zoek naar het beste reiniging product. Maar vandaag wil ik het uitgebreid hebben over de Origins Checks And Balances Face Wash met jullie. Origins belooft met dit product een milde reiniger te hebben voor de gemengde tot droge huid. Ik ben erg benieuwd en ging weer vol nieuwe moed aan de slag. Kijk jij mee tot het eindresultaat?

20160524_145616.jpg

De verpakking heeft een licht gewicht, waardoor het ideaal in gebruik is. De verpakking is van plastic met een dop aan de onderkant. Hierin zit een kleine opening waardoor je niet al te veel product op je handen krijgt, want een klein beetje is voldoende. De verpakkingen van Origins roepen bij mij altijd een BACKTONATURE gevoel op. Maar dat is weer een ander verhaal, laten we snel verder gaan…

20160524_144603.jpg

Laat ik eerst even melden dat deze reiniger bedoelt is voor een gemengde huid met droge of vette delen in het gezicht. Dit is een milde, schuimende gezichtsreiniger die beide soorten op alle vlakken goed zou moeten reinigen.

Deze Origins Checks And Balances Face Wahs bevat geen zeep of andere harde reinigers. Ook bevat deze Face Wahs geen parabenen, parfum of minerale olie. Hieraan merk ik direct dat mijn huid dit een goed product kan gaan vinden. De reiniger in dit product is dan ook de Potassium Myristate, dit is een naam wat je ook terug kan vinden in het eten, jawel echt waar (ik heb hier even uitgebreid op gegoogeld).
Ik zie ook heerlijke ingrediënten op de lijst staan zoals; Lavendelwater, véél verschillende soorten oliën (Lavendel, Groene munt, Bergamot, Kamille en Geranium). Laten wemaar gaan beginnen met testen.

1477384710821

De face Wash is een rij dikke substantie wat uit de tube komt. Het bevat ook een subtiele glanslaag, waarvan ik helemaal weg ben natuurlijk.  Zodra er water bij de Face Wahs terecht komt, verlaat het zijn dikke structuur en ontstaat er werkelijk een prachtige schuim substantie die heerlijk zacht aanvoelt op de huid. Je voelt de mildheid ook echt tijdens en na gebruik van de Origins Checks And Balances Face Wash. Het is een product wat zuinig in gebruik is en daarom ook heerlijk lang meegaat.

20160524_144550.jpg

De Face Wash Voelt erg zacht aan op de huid, het reinigt mijn gezicht goed. Mijn huid voelt ook niet trekkerig of droog aan na gebruik. Inderdaad is de Face Wasgh zuinig in gebruik, zoals je eerder op de foto kan zien is dat ook voldoende voor mijn hele gezicht te reinigen. Helaas heb je wel altijd water nodig om deze reiniger te gebruiken, maar dat is iets waarvan ik geen probleem maak natuurlijk. De geur is erg subtiel, en zeker niet vervelend. Ja een mooie milde reiniger voor mijn gezicht. Een echte aanrader dus.

Deze Origins Checks And Balances Face Wash heb ik gekocht bij de douglas store voor € 19.00 euro voor 150 ml.

Liefs Soraya

 

 

 

Een gedachte over “Origins Checks And Balances Face Wash

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s