make-up

Limited Edition: Jeffree Star Velour Liquid Lipstick 714

Hallo beauty’s,

Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen, ben ik flink verwend door mijn vriend voor mijn verjaardag. Waaronder deze Limited Edition lipstick van Jeffree Star in de kleur 714. Ik heb veel goeds gehoord en stond dan ook helemaal te stuiteren dat ik nu echt zelf ook een lipstick in mijn bezit heb van hem. Ik ga dan ook met volle moed aan de slag voor mooie nieuwe lippen te creëren. Kijken jullie mee?

20161003_131135.jpg

De verpakking past echt bij zijn imago, het is veel en over de top. Ik houd hier wel van en kan mij hierin dan ook echt vinden. Het maakt de verpakking dan ook echt af. De Limited Edition van afgelopen zomer waren in gele verpakkingen (normaal roze) uitgebracht. Heerlijk zomers, lekker vrolijk.

De huls is van normale grote, met een draaidop aan de bovenkant. Niets bijzonder, maar wel leuk dat je ook daar weer de stars op terug vind natuurlijk. Laten wij snel is verder gaan want ik ben erg benieuwd naar de kleur 714.

20161003_131218.jpg

Alle producten werden ook netjes in papier gewikkeld afgeleverd, ook hier zie je weer veel geel met naar mijn mening te weinig roze. Maar laten we even gaan beginnen met waar het om draait de lipstick. De lipstick heeft een aparte maar heerlijke geur die niet al te lang blijft hangen op de lippengelukkig. De applicator is aan één kant wat schuiner afgesneden, dit is erg prettig werken kan ik alvast verklappen. De applicator voelt erg zacht en soepel, maar wel ideaal in gebruik.

Kijk wat een verschil aan kleuren op mijn hand en mijn lippen. Dit had ik niet verwacht. Ik heb meerdere foto’s genomen van zowel hand als de lippen, maar de kleuren kwamen gewoon niet overheen. Mijn hand is dan wel wat donker dan mijn gezicht maar dit had ik niet verwacht. Het aanbrengen van de eerste keer schrok ik enorm, de formule is erg nat bij het aanbrengen, maar droogt wel erg snel waardoor je snel klaar bent voor vertrek. De Jeffree Star Velour Liquid Lipstick voelt erg comfortabel aan op de lippen, het voelt niet droog, het voelt niet als een vervelende laag. Maar de lipstick geeft ook niet af en en blijft lang zitten. Dus ik ben helemaal verliefd op de lipstick, dit had ik ook stiekem wel gehoopt natuurlijk, je weet alleen nooit of je eigen hoge verwachtingen waargemaakt worden als je zolang er naar uitkijkt. Maar gelukkig is dat wel gebeurd. Wel even opletten zoals je bij mij ook kan zien, had ik extreem droge lippen de afgelopen twee weken. En dan zie je de lipstick iets in de lijntjes gaan trekken, dit zie je van dichtbij wel zitten. Bij een normale afstand valt het véél minder op als ik mijn omgeving mag geloven.

Deze Jeffree Star Velour Liquid Lipstick heeft mijn vriend via zijn eigen site besteld. De bestelling heeft bijna 4 weken op zich laten wachten voordat het in huis was.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Limited Edition: Jeffree Star Velour Liquid Lipstick 714

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s