make-up

Mac Cosmetics Steady Going Lipstick

Hallo beauty’s

Vandaag laat in een verjaardagscadeau zien die ik van mijn zusje gekregen heb. Deze MAC Cosmetics lipstick stond al even op mijn verlanglijstje. En daarom extra leuk dat mijn zusje het onthouden heeft en hiervan o.a. mijn verjaardagscadeau heeft gemaakt. Het is een matte lipstick, wil je weten welke kleur? Lees dan snel verder.

20161019_154652

De verpakking is zoals wij gewent zijn van MAC, een zwarte huls waarin de lipstick zich bevind. Het is een standaard verpakking, die nog steeds pakkend is.

20161025_124252.jpg

De kleur kon je haast al raden natuurlijk, het is een licht roze kleur genaamd steady going. Ik houd van roze en dat zal voorlopig ook nog wel zo blijven. Vooral licht roze zoals je hierboven op mijn lippen ziet, is natuurlijk helemaal mijn kleur. Het is een matte finish waarvan ik erg houd.

20161019_154734

De kleur is precies wat ik voor ogen had, dat is een prachtige licht roze kleur voor op de lippen, de matte finish voelt erg prettig aan, al lijkt deze iets droger aan te voelen dan velvet teddy. De kleur blijf ook weer een paar uur mooi op de lippen zitten. Het aanbrengen gaat ook weer erg gemakkelijk. Ja een mooie toevoeging in mijn collectie, die ik ook weer veel zal gebruiken.

Deze MAC Cosmetics Steady Going lipstick is te koop bij de verkooppunten van MAC voor € 19.50 euro.

Liefs Soraya

3 gedachten over “Mac Cosmetics Steady Going Lipstick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s