Geen categorie

L’Occitanne Amande Shower Oil

Hallo beauty’s,

Zoals ik al eerder aangaf, ben ik erg aan het proberen. En met proberen bedoel ik vooral nieuwe merken testen. Vandaag werd het dan ook tijd om een review te geven over mijn bevinding van de L’Occitanne Amande Shower Oil. Deze olie zou de huid zacht en comfortabel laten aanvoelen, en tegelijkertijd de huid intact laten. Ik ben erg benieuwd en daarom sprong ik de laatste tijd maar al te graag onder douche. Lezen jullie met mij mee?

20161003_120206

Deze Amande Shower Oil heb ik in een reisformaat van 75 ml, ze verkopen meerdere formaten. Om te beginnen heb ik gekozen voor een kleine verpakking, mocht het mij bevallen is een grote fles zo opgehaald natuurlijk.

De plastic verpakking is doorzichtig en bedrukt met veel tekst. Het valt mij op dat al de verpakkingen van L’Occitanne er gelijkmatig uitzien. Het geeft mij een echte luxe sfeer, en daar houd ik wel van. Hierdoor is het een feestje op het product te gebruiken.

20161003_120119

De ingrediënten zien erg goed uit, zo zie ik dat het pure druiven olie bevat. Maar ook zie ik amandel olie staan (waar de naam op gebaseerd is), bergamotolie, zonnebloemolie, rozemarijn en vitamine E. Helaas zie ik ook dat vrij hoog op de lijst parfum staat gedrukt, dit is wel weer wat jammer voor de dames onder ons die dit liever niet hebben. Ik persoonlijk heb daar geen problemen mee, dit omdat mijn lichaam niet erg gevoelig is.

Zoals je kan zien verandert de olie, als de olie in aanraking komt met water verandert het van structuur. Deze olie krijgt een schuim structuur waarmee je heerlijk je huid kan verwennen. Hierdoor kan je jou lichaam mild reinigen, en hierdoor blijft ook de hydrolipidenlaag intact.

20161003_120159

De olie die veranderd in een schuim, i like it. De milde reiniging die ervoor zorgt dat mijn huid zacht en comfortabel aanvoelt i like it. De verpakking is praktisch en hygiënisch  i like it. De geur is ook erg heerlijk en verandert de douche tot een waren noten walhalla, het ruikt naar verse amandelen. Ja deze L’Occitanne Amande Shower Oil is een echte favoriet geworden.

Deze L’Occitanne Amande Shower Oil heb ik gekocht bij de L’Occitanne winkel. de kosten voor een 250 ml verpakking zijn € 17.00 euro.

Ik hoop snel nog meer van L’Occitanne te kunnen proberen, want na mijn eerste ervaring kijk ik hier enorm naar uit.

Liefs Soraya


20161003_120159

2 gedachten over “L’Occitanne Amande Shower Oil

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s