make-up

Limited Edition; Collistar Ti Amo 500 Strobing Look

Hallo beauty’s,

Collistar heeft afgelopen zomer een samenwerking aan gegaan met fashion designer Antonia Marres. Hieruit is een Limited Edition collectie uitgekomen. De Collistar Ti Amo 500 (fiat 500) zomer collectie. Hiervan heb ik even geleden een koopje van kunnen scoren, en dat is wel de Strobing Look. Ik ben erg benieuwd en hoop jullie ook,  daarom ga jullie snel verder inlichten over deze poeder.

20161001_110959.jpg

De collectie van Collistar is erg kleurrijk, deeze Ti Amo 500 Strobing Look is zilver met roze. Ik heb mazzel dat het mijn kleuren zijn. Ik weet dat andere producten ook met geel, oranje of zelfs groen gekleurd zijn. De Strobing Look is dus roze met zilver, dit komt ook terug binnen in het product zoals de rand rondom de spiegel en rond de poeders.

20161001_111050.jpg

Helaas bleek mijn verpakking niet helemaal heel te zijn. De spiegel aan de bovenkant is helaas niet meer vastgelijmd, hierdoor gaat het openen van dit product erg lastig en ben ik bang dat de spiegel eerdaags helemaal afbreekt. De Strobing Look poeder bevat meerdere kleuren dit omdat je het op twee manieren kan gebruiken.

Manier één:
Haal de kwast over het gehele poeder heen, en breng dit aan op de uitstekende delen van je gezicht voor het strobing effect. Denk hierbij aan de jukbeenderen, neus, wenkbrauw bot enzovoort.

Manier Twee:
je kan de poeders ook los van elkaar gebruiken, wat als lucht symboliseert kan je als oogschaduw gebruiken. de fiat 500 als een highlighet en het wegdek als poeder(blush) voor op de wangen.

Deze Collistar Ti Amo 500 Strobing Look is in twee varianten te verkrijgen. Zoals mij de roze variant met allemaal roze tinten, maar ook met koraal tinten.

20161001_111236

Hierboven zie je de kleuren op mijn onderarm getest. Helaas valt dit erg tegen als ik eerlijk ben. De pigmentatie is helaas ver te zoeken, hierboven zijn 2 laagjes over elkaar aangebracht. Maar ook het poeder is erg korrelig, waardoor het snel brokkelt en alles ook vies wordt.

collistar-1

Hier heb ik de poeders aangebracht op mijn wangen, je kan zien dat het een hele subtiel verschil. Helaas is het aanbrengen ook wel een klusje wil je een mooi effect krijgen, doordat het product weinig kleur afgeeft.

20161001_111047.jpg

Helaas is deze Collistar Ti Amo 500 Strobing Look geen nieuwe favoriet geworden van mij. Ik weet ook niet of ik dit poeder ga gebruiken of dat deze poeder onder in een laatje terecht komt. Helaas is het pigment aan de weinige kant, brokkelt de poeder enorm, opbouwen van kleur op het gezicht is ook niet echt gemakkelijk en daarbovenop mijn verpakking is ook nog is stuk bij de spiegel inmiddels.

MAAR mocht jij van een licht subtiel effect houden, misschien is het wel wat voor jou dan.

Deze Collistar Ti Amo 500 Strobing Look heb ik gekocht bij de Etos (Ook te koop bij de parfumerie) en kost € 32.95 euro voor 13 gram.

Liefs Soraya

 

Een gedachte over “Limited Edition; Collistar Ti Amo 500 Strobing Look

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s